Robert - ocena (1) Bardzo polecam! Pracownicy i właściciel są wyjątkowo kompetentni, atmosfera... Robert Agnieszka S. - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalizm i bardzo uprzejmą obsługę. Na pewno... Agnieszka S. Szybko i dobrze (1) Zostalam mile zaskoczona profesjonalnym poziomem uslugi jak i szybkoscia... Tlumaczenie z angielskiego
Polecam! (1) Skorzystałam z usług biura tłumaczeń już kilkakrotnie i jeszcze nigdy się nie... Julia Quick and good job (1) Made quick translation from Ukrainian to Polish. Very quickly. Thanks Alexey Zdecydowanie polecam! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tego biura i za każdym razem byłam bardzo... Hanna G.W. Szybko, profesjonalnie i miło :) (1) Miałam pilne tłumaczenie i tylko tutaj udało mi się wszystko załatwić i to w... Beata Tłumaczenie przysięgłe (1) Bardzo miła obsługa, świetne podejście do klienta; bardzo łatwy i przyjemny... Zuzanna S. Tłumaczenie ustne (1) Nic dodać, nic ująć. Świetne podejście do klienta, łatwy kontakt, tłumacz... Anna S. Odpowiedź LS LINGUA odnośnie komentarza p. Alicji (1) Rzeczywiście, podobna sytuacja miała miejsce i jest nam z tego powodu bardzo... Zespół LS LINGUA To była jakaś porażka!!! (2) Dokument oddawałam w poniedziałek (19.03) miałam do odbioru w czwartek. Kidy... Alicja