Kamagra (1) Kamagra . DonaldJus Nawigacja GPS (1) Nawigacja GPS Tomek polecam (5) Naprawdę sympatyczni ludzie i porzadne ceny. Polecam w 100%. Kupuję u nich... miki
Polecam (1) Serwis i sklep godne polecenia. Miła atmosfera, przystępne ceny. Polecam to... Ania ZAKUPIŁEM 2 RADIA MIDLAND 100 PLUS (3) ZAKUPIŁEM 2 RADIA MIDLAND 100 PLUS I ANTENY CB MINI MAG 27,DOSTAŁEM SPORY... Robert M. Uszkodzenie CB przez złe dostrojenie anteny (3) Bardzo negatywnie zakupiłem antene firmy Syrio którą mi polecono po trzech... Krzysztof Zajefajna firma i super obsługa. (3) Zwłaszcza obsługuje Pani i taki młody Pan w Ferrari znają się na rzeczy.I... Michał Zieliński polecam (1) Miałem problem z alarmem - serwis został przeprowadzony szybko, tanio i bez... Michail Super ceny w super firmie (1) Wielkie OK Potrzebowałem alarm do domku w Gdańsku na Huenfelda, nie miałem... Henryk Wymiana Xenon Alfa Romeo 166 (2) Niestety bardzo negatywnie, jeden z Panów grzebał przy Xenonie, jedyne co... Andrzej Czernyhowski XENONY JAK IGŁA (1) Wstawiłem u nich Xenony w AUDI Q7 i świecą jak igła.Szybko,sprawnie i ładnie. Grzegorz :/ - opinia (1) Montowałem w LS-ie alarm, powiedziałem im jaki alarm sobie życzę, powiedziano... :/ cb+antena (1) Kupiłem radio cb z anteną. Obsługa miła, fachowa i profesjonalna. Pozdrawiam... abri Zdecydowanie godni polecenia (1) Młody, fachowy zespół, profesjonalnie myślący o biznesie i zadowoleniu... Rafał PO PROSTU POLECAM!!! (1) Moja SKODA FABIA została zabezpieczona szybko i fachowo.Obsługa... Krzysztof Jabłoński cb+autoalarm (1) miałem zamontować alarm, kupiłem też cb (montaż gratis) - to może dać... tomekm