L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Nigdy nie wierzyłam ze będę kierowcą, a jednak ! (1) Polecam tę szkołę z całego serca ! Miła obsługa, ceny bardzo konkurencyjne,... Agata Polecam (1) Elastyczne terminy, super pomoc. Bardzo dobrze jeździło mi się z Kubą, to... Mat Zdane bezbłędnie za pierwszym podejściem! (2) Instruktor Irek - pełen profesjonalizm, doradzi, uspokoi, odpowie na każde... Klaudia
Polecam!!! (1) Fajna szkoła jazdy!!! Przystępne ceny. Osobiście polecam jako instruktora... Danka Polecam !!! (1) Witam. Z całego serca polecam Pana Ireneusza Bojarczuka na instruktora. Pełen... Kacper Mega zadowolenie :) jazdy z instruktorem Irkiem (1) Wybrałam tę szkołę z polecania znajomych i nie zawiodłam się, miałam... Paula Opinia (1) Po swoich doświadczeniach przed kilku laty w konkurencyjnej szkółce dość... kuva Polecam P. Kubę (1) Polecam tą szkołę jazdy oraz instruktora Pana Kubę. Zdałem za pierwszym... Patryk C Polecam! (2) Lepiej trafić nie mogłam, profesjonalna szkoła i nauczanie. Polecam... Natala Polecam!! (1) Z czystym sumieniem polecam L-ke, a dokładnie instruktora Irka! Prawko... Natalia Miss19 - opinia (1) Mimo, że zdałam egzamin za drugim razem (z własnej winy) to i tak jestem... Miss19 Do wszystkich, którzy jeszcze się wahają :) (1) Z prawem jazdy męczyłam się bardzo długo i pewnie katorga trwałaby dalej... ML Najlepsza szkoła (1) Polecam tą szkole zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem :)... Kamila Polecam Pana Irka :) (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Irka :) Swobodna i bezstresowa... Dorota za pirwszym (1) z Michałem za pierwszym razem POLECAM !! Dawid Polecam! (1) Ukończyłam kurs prawa jazdy w tej szkole i muszę przyznać, że jestem bardzo... Kasia Najlepsza szkola w Trójmieście! (1) Świetna szkoła, doskonale przygotowali mnie do teorii, a praktyka z... Marta Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście (1) Teoria bardzo dobrze wytłumaczona. Jazdy w P. Michałem Ożgą przeprowadzane... Kamil Polecam najlepszego instruktora L-ki w Gdyni (1) W szczególności na wyrazy uznania zasługują umiejętności instruktora Irka... Andrzej Kobierowski Polecam :) (1) Teoria jak i praktyka przedstawiona w bardzo profesjonalny i przyjemny... Julia