Woow Labagatela we wrzeszczu...genialny pomysł i miejsce:) (1) Właśnie przejeżdzając przez wrzeszcz odkryliśmy drugą Labagatelę w... Polecam! (1) Bardzo smaczne tarty, cudowne bagietki i crossanty . Wszystko świeże,... Kobieta Żująca bułka (1) Nie polecam, a naprawdę znam się na jedzeniu!.Bułka po prostu żująca -... nitecka
Weszłam na chwile (1) Kawe jak najbardziej polecam ;) Zamówiłam omleta z salami i w prezencie... Jula Lokal fajny, ale drogi (2) 14 czy 15 PLN za bagietkę to dosyć sporo, moim zdaniem była warta około 10. A... Karolciak Bardzo smaczne bagietki oraz miła obsługa (2) Jestem już tu kolejny raz, polecam przepyszne bagietki. Panowie Piekarze,... Izabela beznadziejnie (1) stare bagietki podają, miało być tak super, rogal z malinami za 4,50 malin to... ja Niekompetentna i bardzo arogancka obsługa zdecydowanie nie polecam (1) pani po błędnym skasowaniu towaru, stwierdziła ze nie moze zmienić zamówienia... zirytowany klient Mialo byc super (1) A okazalo sie slabiutko. Wypowiem sie jedynie o jakosci bagietki- jak z pieca... Smakosh Pięknie i pysznie (1) bardzo ładny stylowy wystrój sprzyjający zatrzymaniu się na chwile przy... J.