LA ROCHE POSAY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, czy kosmetyki tej firmy sa naprawdę dobre i warto w nie zainwestować???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LA ROCHE POSAY

ja osobiscie wole VICHY, bardziej odpowiednie dla mojej wrazliwej skory...
zreszta mozesz poczytac o tym jeszcze na:

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?cmd=search&tsid=1&keywords=la+roche&searchmode=normalny&type=all&where=items&submitimage.x=6&submitimage.y=8

uwazaj bo one uczulaja!!!moja mam kupila sobie krem la roche nawilazajacy i ja tak uczulil ze przez tydzien nie mogla wychodzic z domu- takie miala plamy czerwone na twarzy!!wiec krem oddala mi- aczklolwiek wcale nie byl jakis rewelacyjny- polecam ta mgielke wode do rozprysk na twarz!:)super uczucie~!:)

ja kupilam sobie wczoraj krem firmy Biotherm, Aquasource Non-stop (czy jakos podobnie) do sery tlustej i mieszanej, taki krem-zel bardzo latwo sie wchlania i jest super, ja jestem z niego zadowolona, ladnie pachnie i nawilza cere niesamowicie
polecam
PS: nie probowalam nigdy La Roche ale slyszalam , ze oni kiedys mieli, jeszcze w latach chyba 70-tych sprawe jakas slynna wlasnie chodzilo o uczulenia, mocno wtedy ponoc spadly ich notowania, ale trzebaby poszukac w sieci

no to w takim razie lepiej nie próbować!!;))
vichy napewno lepsze......

a tą firmę polecała mi .......pani dermatolog

bo ma z nimi podpisana umowe;)

Anulka,

Kosmetyki La Roche Posay są rewelacyjne. I tak jak Vichy do kupienia w aptekach. Podstawowa różnica między nimi to (o ile mi wiadomo) La Roche ma dodatkowo kosmetykę kolorową, natomiast z Vichy widziałam tylko kremy, mgiełki itd.

Ja osobiście polecam w imieniu mojej koleżanki (bardzo wybrednej!). Ale oczywiście jak ktoś jest alergikiem to w ogóle musi bardzo uważać.

Scully

O wiele lepsza firma dla mnie od Vichy i La Roche jest Avene. Rowniez maja produkty do makijazu i ja jestem okropnym alergikiem. Do tej pory tylko na tej firmie sie nie zawiodlam. Polecam

Dla mnie osobiście są one rewelacyjne.
Dlatego ja polecam ale to zależy jak Twoja skóra na nie zareaguje:)

Każda skóra jest inna i inaczej reaguje na kosmetyki, dlatego trudo doradzić. Radzę wypróbować kosmetyk np. zdobyć próbkę i sprawdzić.
Ja jestem alergikiem i akurat mojej skórze nie pasuje Vichy, strasznie mnie uczula.

ja uzywam kremu Mela -D z la Roche -jestem bardzo zadowolona, mialam rowniez krem nawilzajacy ale mi nie pasowal i oddalam mamie.

Ja rowniez polecam te kosmetyki.

Uzywam Rosaliac - krem dla skory podatnej na pekajace naczynka.

wczesniej uzywalam probek aby sprawdzic czy skora go zaakceptuje. Ja osobiscie nie mam z nim zadnych problemow. Ale wiadomo, kazda z nas ma inna skore, wiec radze bez wczesniejszego przetestowania probki nie inwestowac nie malych pieniedzy.

Z tego co slyszalam to La roche... i avene naleza o wiodacych firm zajmujacych sie kosmetykami do cery z problemami.