Aleksander Kosiński - ocena (1) Dzięki zaangażowaniu i profesjonalizmowi Pani Izabeli proces poszukiwania... Aleksander Kosiński Przemysław - opinia (1) korzystam z usług firmy od kilku lat, obecnie przy wynajmie mieszkań. Zawsze... Przemysław Tomek - opinia (1) Biuro godne polecenia. Pani Iza w czwartek wykonała zdjęcia, a we wtorek... Tomek
Jakub - opinia (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm od początku do końca :) gdyby nie pani... Jakub Urszula - opinia (1) Zdecydowanie Polecam!!! Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Wlasnie sprzedalam... Urszula Polecam! (1) sprzedawałam mieszkanie przez to biuro i muszę przyznać, że wszystko poszło... Agnieszka pełny profesjonalizm (1) niedawno kupowałam dom z pomocą biura Pani Łączkowskiej i tylko dzięki... pani domu Biuro warte polecenia (1) Biuro warte polecenia bardzo mila obsluga szeroka oferta oraz bardzo mila i... jucek szybko i profesjonalnie (1) obsluga bez zarzutu ,oferta ok , przed transakcja sprawdzone wszystko pod... mirek ocena (1) kilkakrotnie korzystałem z usług biura p. Łączkowskiej. Przez to biuro w 2018... Kolpi Polecam :) (1) Myslałam że nie da się trafić jednocześnie na ludzi dobrych i... P i K Zdecydowanie polecam!!! (1) Biuro Łączkowska-Kamińska to przede wszystkim profesjonaliści! Obsługa na... Karolina POLECAM (1) Kupiłam mieszkanie za pośrednictwem tej agencji, i jestem zachwycona... Ola