Kasia - opinia (1) Po spotkaniu z Panią Iwoną poczułam ulgę. Pani Iwona bardzo mi pomogła przy... Kasia Michał Myszkowski - opinia (1) Mega profesjonaliści, polecam. Michał Myszkowski Krzysiek - opinia (1) Ladeco od 2016 roku pomaga nam w wyposażaniu biur. Mają obszerne katalogi i... Krzysiek
Kuba - opinia (1) Zamówienie nie było gigantyczne, ale moje małe biuro geodezyjne zyskało fajne... Kuba Toamsz Ł - opinia (1) Najlepiej, najszybciej i mega profesjonalnie Toamsz Ł Anna Jankowiak - opinia (1) Serdecznie polecam! Dobra jakość i obsługa klienta. Anna Jankowiak Kordian piotr - opinia (1) Profesjonalna i fachowa obsluga. Szybko, miło i konkretnie Kordian piotr Zakup mebli (1) Zdecydowanie polecam! Duży wybór wygodnych i funkcjonalnych mebli biurowych.... Paweł Spoko firma (1) Bardzo dobre podejście do klienta. Anonimowy Nethos Sp. z o.o. (www.nethos.pl) (1) Firma jak najbardziej godna polecenia. Zrealizowała kompleksową modernizację... Marcin Kałkus Ladeco (1) Godny polecenia zespół pomocnych, otwartych na sugestie osób tworzących tą... Zadowolona klientka www.hansa-loadtest.pl - opinia (1) Zespół Ladeco dostarczył kompleksowe wyposażenie biura i pracowni naszego... www.hansa-loadtest.pl Aleksandra Zienowicz - opinia (1) Z przyjemnością informuję, że firma Ladeco sp. z o. o. z siedzibą w Pomorskim... Aleksandra Zienowicz Firma Aeon Form (1) Uprzejmie informujemy, że firma Ladeco sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni jest... Robert Kowalczyk LaDeco (1) Polecam usługi firmy LaDeco, która w sposób profesjonalny i kompleksowy... Wysyłaj SMS Polska Sp. z o.o. LaDeco- firma godna polecenia! (2) Perfect Consulting w Gdyni ma przyjemność polecić firmę LaDeco z siedzibą w... Perfect Consulting Polecamy :) (2) Chciałby, polecić usługi firmy LaDeco, która realizowała dla nas projekt... Aleksander Mach