Potrawy wspaniałe, koncerty cudowne (1) Już po raz kolejny byliśmy na koncercie w LaLaLa tym razwm Marcina... margaretka jedzenie pyszne, wystrój średni, pani manager zniechęca:( (1) W ubiegłym miesiącu wybrałam się tam ze swoją przyjaciółką. Jedzenie... TLKA Komunia 20.05.2012 (1) 20.05.2012 odbyła się komunia mojej córeczki właśnie w restauracji" La La... Zina Mohammad
Polecam (1) polecam każdemu, kto lubi dobre wino i smaczne jedzenie, byłam na kilku... Iza Naprawdę warto wpaść do Lalala (1) Bardzo polecam wizytę w Lalala. Mają bardzo ciekawe menu. Polecam owoce... Ann Anna - opinia (1) Nie wierzę, że w Trójmieście można zjeść gdziekolwiek lepiej przyrządzone... Anna zdecydowanie polecam (1) ciekawe jedzonko, wyśmienita kawa!!, na winie się nie znam, nocleg odlotowy a... wszyscy mnie znają W ramach odpowiedzi na "Degustacja win z Francji" (1) Nie do końca zgadzam się, że była porażka tym bardziej nieporozumienie.... Helicopter Ben aka B52 Degustacja win z Francji (1) Byłam wczoraj na degustacji win francuskich i była to niestety całkowita... Jolanta Kowalska dla mnie bomba. (1) super miejsce, swietna kuchnia, mila obsluga i piekny wybor win. polecam bardzo. ania BAJASIA (1) Extra miejsce, rodzinny klimat, przepyszne zawsze zimne piwko i wspaniałe... bumboxs love is in the air. (1) miejsce zdecydowanie godne polecenia,niesamowity wystroj a obsluga nie jest... Air wróce tam (1) Polecam restauracje jadłam tam niesamowite pierogi nazywają sie hiszpańskie.... Ania fatalna barmanka (1) niebieskowłose dziewczę z kolczykiem w dolnej wardze jest chyba najbardziej... oooops kapitalny klimat i doskonala obsluga (1) kapitalny klimat i doskonala obsluga edyta rewelacja (1) zatrzymałam się w hotelu lalala wraz z przyjaciółmi z francji, bardzo... izabella pycha (1) super miejsce, inne niż wszystkie inne w Sopocie. plus absolutnie... ona