LE CIL zakończenie działalności to trafna decyzja!

Była w tym salonie dwukrotnie. Raz na manicure, po którym następnego dnia musiałam odwiedzić inny salon aby poprawić to co pani kosmetyczka o zabójczych rzęsach wykonała. Niestety miałam kupiony kupon na manicure hybrydowy i postanowiłam dać tej pani drugą szansę. Napiszę tylko, że manicure hybrydowy, który wytrzymać miał 2 tygodnie, utrzymał się 3 dni, po czym samodzielnie go zdjęłam z paznokci, szkoda pieniędzy i słów. Podsumowując - salon utzrymywał się z gruperów, grouponów itp. jak się "wykończyły" to i działalność się skończyła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LE CIL zakończenie działalności to trafna decyzja!

zgadzam się z Panią w całej rozciągłości. Wprawdzie nie byłam na manicurze, ale na mezoterpaii , która z mezoterapią w mojej ocenie miała niewiele wspólnego. Zabieg wykonany w pośpiechu, niezbyt dbale, na kiepskich kosmetykach. Jeżeli chodzi o wnętrze salonu, to tragedia. Tak jak ktoś napisał na stronach trójmiasta, istny PRL, zero klimatu, którym powinien się charakteryzować gabinet kosmetyczny, zero przyjemnego zapachu, świec, intymności. Kilka zabiegów wykonywanych w jednym pomieszczeniu jednocześnie. Z salonem kosmetycznym to miejsce nie ma nic wspólnego. Zdecydowanie nie polecam. Nie rozumiem informacji na stronie trójmiasta, że działalność zakończona, ponieważ z tego co wiem, to w ub. tygodniu była kolejna oferta na gruperze, a zabiegi cały czas się odbywaja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście trafna decyzja! W tym "salonie " zostałam oszukana na 199zł (oferta GROUPER makijaż pernamentny). Efekt tej "promocji" to makijaż, którego nie widac. Przyszłam na poprwkę..i usłyszałam, że za korektę tego "dzieła" musze zapłacic 200zł. Taką informację przekazała pani x nieobecna szefowa, która nawet nie widziała efektów jej pracy. W ofercie podali informację "20% na ewentualną korektę". Korekta nic nie kosztuje przy tego typu zabiegach.Cwaniaki i oszuści..salon świecił pustkami i nie dziwię się! Nie ta droga. Wykupiłam promocję w innym salonie i jestem bardzo zadowolona. Nie zapłaciłam za drobną korektę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy brwi wykonane Pani przez salon Le Cil naprawdę wyglądały fatalnie? O matko - ja też mam kupon i coż ja mam teraz zrobic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Salon nie swieci pustkami zapewniam. Jako stala klientka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3