nigdy wiecej - marnowanie czasu i pieniedzy !!!! (4) Czlowiek który wita klijetow jest bardzo niegrzeczny, przypomina jak obsługa... Danuta peeling kawitacyjny (4) Byłam pierwszy raz na tego rodzaju zabiegu, efekty są widoczne natychmiast,... zadowolona LE CIL zakończenie działalności to trafna decyzja! (5) Była w tym salonie dwukrotnie. Raz na manicure, po którym następnego dnia... ccoty
kupon na brwi permanentne w salonie fryzjerskim Nati (2) mam pytanko czy korzystał już ktoś z usług tego salony kupiłam kupon na... paula21016 Makijaz permanentny z oferty gruper.pl -wykonany przez P.Kasie (5) jak poprzedniczka(Agnieszka) chce napisac same pozytywy odnosnie wykonania... Kasia M. makijaż permanentny gruper LE CIL GDYNIA (7) Witam otóż wybieram się na makijaż permanentny brwi do Le Cil -... Klientka BRWI METODA PIORKOWA (4) REWELACJA, BARDZO POLECAM, JESTEM ZACHWYCONA. pANI KASIA BARDZO CIERPLIWA,... AGA tragedia (3) Zdecydowanie NIE POLECAM. Byłam 2 raz na przedłużaniu rzęs, więc mając... klientka Le Cil - beznadzieja makijaz permanentny (2) po przeczytaniu opini na forum postanowilam kupic makijaz na gruperze, byla... :/ manicure hybrydowy (2) Bardzo brzydko wykonany manicure. Jego wynikiem były poszarpane końcówki... Asia nie polecam makijaż permanentny - wyrzucenie pięniędzy w błoto!! (4) podczas zabiegu odczuwa się nadmierny ból, jest robiony w pośpiechu - mogło... Anna polecam! (3) Bardzo polecam ten salon. Co mnie zaskoczyło to personel złożony z panów,... Klaudia Makijaż permanentny - usługa z gruper.pl (1) Ogólnie jestem zadowolona. Pani wykonującą makijaż, bardzo sympatyczna, a co... Kasia bez zbędnych emocji, fakty (1) I wizyta, lakier hybrydowy do wyboru w 2 odcieniach koloru położony w sposób... jagi Polecam! (1) Miły klimat, profesjonalna obsługa i wysoka jakość oferowanych zabiegów. To... Justyna manicure hybrydowy (2) Zachęcona kojeną ofertą w gruperze, skorzystałam z w/w. Nie jestem... Rozczarowana manicure hybrydowy (1) Jestem stałą klientka salonu Le Cil, kilka dni temu skusiłam sie na... Agata makijaz pernamentny Pani Kasia (1) Jestem zachwycona jakoscia uslugi, makijaz wykonany przeslicznie, Pani Kasia... Agnieszka super salon -szczerze polecam! (1) Rewelacyjny salon pod każdym względem: nastrojowa, relaksująca muzyka,... Ania salon godny polecenia (1) Pozdrowienia dla personelu Le Cil, szczególnie dla Pana Rafała, który robił... Ewelina J.