Makijaz permanentny z oferty gruper.pl -wykonany przez P.Kasie

jak poprzedniczka(Agnieszka) chce napisac same pozytywy odnosnie wykonania makijazu permanentego -kreski gorne i dolne- przez Pania Kasie.cierpliwa,ciepla,dokladna osoba i przede wszystkim slucha uwaznie i dostosuje sie do wymagan klienta, jednoczesnie sluzac pomoca/rada w wykonaniu tak waznego makijazu,zeby sobie nie przedobrzyc i nie bylo szcztucznego efektu, do tego dobre,odpowiednie znieczulenie.dobrze i z pasja wykonuje to, co lubi i moge smialo polecic tym nie do konca zdecydowanym profesjonalna obsluge.nie bac sie realizacji uslugi z gruper.pl w tym salonie.podzdrawiam..mysle jeszcze nad zageszczeniem rzes u Pani Celiny...POLECAM!!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Makijaz permanentny z oferty gruper.pl -wykonany przez P.Kasie

Jestem wlasnie przed realizacja uslugi. Czy moglabym prosic o informacje ile trwa zabieg wykonania kresek gornych i dolnych? Czy dzien 'po' mozna sie pokazac, czy oczy sa napuchniete? Czy wymagana jest korekta? Dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moj zabieg lacznie ze znieczuleniem(czasem kilkakrotnym)trwal ok 2h,ale to dobrze,wszystko krok po kroku, bez pospiechu, to nie jakas masowa,przez to tez czulam sie komfortowo,wszystko bylo wg moich wskazowek, lepiej domalowac niz przedobrzyc,najpierw jest wstepny obrys "odpowiednim pisakiem"-ksztalt kresek a potem ewent poprawki,oczy-przynajmniej moje,byly lekko spuchniete ale nie na tyle,ze nie mozna sie pokazac i opuchlizna zeszla w ciagu max 24h,kolezanka, ktora juz ma taki makijaz, troche za bardzo mnie postaszyla, jednak jak mowie-normalnie mozna funkjonowac,efekt podobny do tego jakby czlowiek zle spal i wtedy mamy tez opuchlizne,jesli ktos ma prostsze wymagania niz ja-zabieg pewnie trwa ok 1,5godz ale moim zdaniem to min.najwazniejszy brak pospiechu!kazdy jest potraktowany indywidulanie.dzis wlasnie mialam korekte zabiegu,byla potrzeba poprawki,zawsze cos tam sie wyluszczy mimo starannego dbania o higiene oczu po zabiegu,i znow jestem zadowolona,u mnie szczegolnie kreski dolne byly do poprawy, widocznie na dolnej powiece gorzej chwyta pigment.moim zdaniem korekta jest zawsze potrzebna,zawsze jakies min jest do poprawy,ale cena nawet z korekta i tak jest konkurencyjna i atrakcyjna.dla samej siebie zrobilabym utrwalenie makijazu,w koncu ma on nam posluzyc do kilku lat wiec musi byc wykonczony.na tym juz nie da sie zaoszczedzic wiecej.w kazdym razie polecam. mam nadzieje,ze pomoglam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Bardzo dziekuje za odpowiedz. Bardzo pomocna odpowiedz. Jestem juz po. Tez jestem zadowolona. Troche bolalo, ale bez przesady. Opuchlizna zeszla i oczy naprawde wygladaja swietnie. Nie mam zadnych strupkow; co powiem szczerze mnie dziwi, bo sie tego spodziewalam. Same kreski wygladaja idealnie, pigment rowno rozprowadzony. Jedyne co mi dolegom to niestety czuje, ze na dolnych powiekach jakby chcial powstac jeczmien. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie i nic moim kreseczkom sie nie stanie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za odpowiedz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Kasia juz nie pracuje w Le Cil, kto ma do niej numer????? Nikomu innemu nie zaufam!!!!!!!!!!!
Pani Kasiu, prosze wpisac kontakt do pani!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0