Re: Makijaz permanentny z oferty gruper.pl -wykonany przez P.Kasie
moj zabieg lacznie ze znieczuleniem(czasem kilkakrotnym)trwal ok 2h,ale to dobrze,wszystko krok po kroku, bez pospiechu, to nie jakas masowa,przez to tez czulam sie komfortowo,wszystko bylo wg moich wskazowek, lepiej domalowac niz przedobrzyc,najpierw jest wstepny obrys "odpowiednim pisakiem"-ksztalt kresek a potem ewent poprawki,oczy-przynajmniej moje,byly lekko spuchniete ale nie na tyle,ze nie mozna sie pokazac i opuchlizna zeszla w ciagu max 24h,kolezanka, ktora juz ma taki makijaz, troche za bardzo mnie postaszyla, jednak jak mowie-normalnie mozna funkjonowac,efekt podobny do tego jakby czlowiek zle spal i wtedy mamy tez opuchlizne,jesli ktos ma prostsze wymagania niz ja-zabieg pewnie trwa ok 1,5godz ale moim zdaniem to min.najwazniejszy brak pospiechu!kazdy jest potraktowany indywidulanie.dzis wlasnie mialam korekte zabiegu,byla potrzeba poprawki,zawsze cos tam sie wyluszczy mimo starannego dbania o higiene oczu po zabiegu,i znow jestem zadowolona,u mnie szczegolnie kreski dolne byly do poprawy, widocznie na dolnej powiece gorzej chwyta pigment.moim zdaniem korekta jest zawsze potrzebna,zawsze jakies min jest do poprawy,ale cena nawet z korekta i tak jest konkurencyjna i atrakcyjna.dla samej siebie zrobilabym utrwalenie makijazu,w koncu ma on nam posluzyc do kilku lat wiec musi byc wykonczony.na tym juz nie da sie zaoszczedzic wiecej.w kazdym razie polecam. mam nadzieje,ze pomoglam
1
0