makijaż permanentny gruper LE CIL GDYNIA

Witam

otóż wybieram się na makijaż permanentny brwi do Le Cil - dziewczyny powiedzcie, czy warto? Wiele Pań pisało, że niestety efekt zabiegu jest niewidoczny - dlaczego? za słaby barwnik - czytaj tani barwnik? - czy tez za mało wprowadza go kosmetyczka pod skóre - czy faktycznie kosmetyczka dobiera barwnik do typu urody?

proszę Was o odpowiedz, bede bardzo wdzieczna

I czy po makijażu wygląda się faktycznie okropnie przez kilka pierwszych dni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: makijaż permanentny gruper LE CIL GDYNIA

Nie polecam w tym salonie. Fakt, że skóra może różnie przyjmowac barwnik, czasami dobrze, czasami słabo...Jak nie wyjdzie dokładnie trzeba dopłacic 200zł za poprawkę. Moim zdaniem nie warto ryzykowac tylko poszukac innej oferty. Jest ich coraz więcej i bez dopłaty za korektę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam dziewczyny ja robiłam w tym salonie u Pani Kasi i jestem zadowolona, natomiast wiem że się przeniosła lecz teraz to nie wiem kto tam robi. Pani Kasia napewno pracuje w salonie Kaszmir w Rumi polecam.

A skąd Pani wie, ze Pani Kasia definitywnie zakończyła współpracę z Le Cil?

I czy macie Pani doświadczenie z makijażem permanentnym wykonywanym przez Panią Celinę???

witam, dzisiaj byłam na brwiach u Pani Celiny i jestem przezadowolona, juz na wejsciu poczulam sie komfortowo, bo atmosfera super. Pani Celina pełen profesjonalizm, z kilku blond włosków udających brwi stworzyła piękne, kształtne idealnie do mnie pasujące brewki. dodam iż byłam z grupera i nie dano mi tego odczuć nawet przez sekundę. Szczerze polecam i rekomenduje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy Panie robiące makijaże pernamentne w salonie Le Cil maja doświadczenie w wykonywaniu usługi? Przeszkolenia, itd? Pytał ktoś z Was o to? Jakie stosują barwniki? Jestem pełna strachu, ze makijaż który tam bede miala robiony z ostatniej oferty gruponu to bedzie porażka.......moze któraś z was posiada informacje na temat kwalifikacji tychże Pan???