peeling kawitacyjny

Byłam pierwszy raz na tego rodzaju zabiegu, efekty są widoczne natychmiast, cera bardzo delikatna i wygładzona, jestem zadowolona. Pani Kosmetolog uprzedziła o wszelkich odczuciach towarzyszących podczas zabiegu, przy masażu twarzy i maseczce mówiła w jaki sposób mam się odprężyć i relaksować, to było fantastyczne odczucie TAKŻE SZCZERZE POLECAM!!!! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: peeling kawitacyjny

Ja zupełnie odwrotnie, NIE POLECAM. Kilka dni po zabiegu zaczęły na twarzy wyskakiwać mi krosty, poza tym zwykła regulacja brwi z henną kosztowała mnie 25 zł, a pod linią brwi mam rany (korzystałam już z regulacji wiele razy i zawsze moja skóra wyglądała dobrze). Ponad to kosmetyki, które są stosowane w gabinecie są z Ziaji - dobre, aczkolwiek liczyłam na coś znacznie (!) lepszego!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: peeling kawitacyjny

Typowe gruperki, wspolczuje wlasciciela tego salonu ze wspolpracuja z takimi ludzmi, kupi taka kupon za kilka groszy robi z siebie krolewne. Co za czasy...

Ja zawsze jetem zadowolona z uslug salonu juz ponad rok. I klamstwem jest ze sa tylko kosmetki ziaji, maja tam norela, bandi, clarene. A cena 25 zl za regulacje zmhenna to grosze, no moze nie dla gruperek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Pani nieświadomej

nie wiem czy zdaję sobie Pani sprawę ale peeling ma na celu oczyszczenie cery. Krostki które się pojawiły to normalna oznaka, świadczy to o tym, ze cera się oczyszcza. Na jednym zabiegu niestety nie można poprzestać ponieważ nie przynosi on długotrwałych efektów. Dopiero seria 4-6 zabiegów nada cerze wymagany wygląd.
A co do kosmetyków Ziaji. Typowa Polka. Nie potrafi docenić polskiej naprawdę dobrej firmy. a poza tym jest różnica pomiędzy kosmetykami drogeryjnymi a kosmetykami profesjonalnymi. Mają one o wiele większe stężenia składników. Będąc niedawno w Warszawie zostałam zaproszenie do super-luksusowego salonu kosmetycznego gdzie regulacja z henną kosztowała 50 zł a reszta zabiegów przekraczała ponad 300 zł i salon kosmetyczny pracował właśnie na profesjonalnych kosmetykach zjaji i bielendy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0