nigdy wiecej - marnowanie czasu i pieniedzy !!!!

Czlowiek który wita klijetow jest bardzo niegrzeczny, przypomina jak obsługa klientów wygladala za czasów komunistycznych.
Zaraz po wejściu byłam tak milo przywitana ze po chwili musiałam wyjsc. Nikomu nie polecam tego salonu - jest jak zły sen z którego nie mozna się obudzić. Kobiety trzymajcie się z daleka ponieważ będziecie bardzo zawiedzione-jest duzo lepszych miejsc w Gdyni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nigdy wiecej - marnowanie czasu i pieniedzy !!!!

Ja również nie polecam a w szczególności kupowania z przedpłatą na gruponie. Terminy mają nieziemskie niby wszystkie pozajmowane a tak naprawdę robią tak aby tylko kupon przepadł i stracił ważność.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem stala klientka tegomsalonu i to co pisza te panie to brednie i glupoty. Wystardzy wejsc i poprosic o pokazanie terminarza a zobacza panstwo jak scisle sa pozajmowane miejsca. Ktos kto pisze te komentarze powyzej jest albo bardzo bezczelny albo glupi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ogromnym szokiem i zaskoczeniem dla mnie są te negatywne opinie. Tyle wizyt, tyle czasu spędziłam w tym salonie i nigdy niczego nie żałowałem i nie żałuje. Każda złotówka wydana tutaj to dobra inwestycja w siebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0