Kolejne zamówienie, kolejne zadowolenie (1) Plecam wszystkim ten sklep. Produkty na wysokim poziomie, jak i obsługa.... Karol Makiera Udany zakup (1) Doskonały sklep dla kogoś, kto szuka oszczędności. Rachunków nie da się... Łukasz Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Zakupione lampy bardzo ładnie wyglądają i efekt świetlny jest taki jaki... Jaceki i Marta P.
Szybko i profesjonalnie (1) Witam, miałam przyjemność kupienia w tej firmie wpaniałej lampy nad lustro.... Kapi magda - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Są jeszcze w tym kraju porządne firmy. Polecam... magda klientka - opinia (1) Bogaty wybór oświetlenia oraz przystępne ceny. Miła obsługa i fachowe... klientka Mega profesjonalne doradztwo i super jakość światła (1) Mam przyjemność pochwalić firmę po 2 latach użytkowania zakupionych źródeł... Jarosław Majka Ledy w domu (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Potrafią załatwić wszystko bardzo szybko,... Ari Polecam (1) Korzystałam z usług tej firmy w zeszłym roku.Moge z czystym sumieniem polecić... Emilia Polecam gorąco (1) Zrobiony projekt i zamówione materiały zgodne z wcześniejszymi... Alicja Najlepsza firma z oświetleniem w trójmieście (1) Potrzebowałem nietypowego rozwiązania jeśli chodzi o oświetlenie do... Grzegorz Polecam - profesjonalna firma (1) Skorzystalam z usług firmy podczas remontu domu. Panowie doradzili,... Werona Nie ma lepszych! (1) Szukałem w wielu miejscach. Nie mogłem się na nic zdecydować. Wszędzie mieli... Andrzej od lamp do skosów Rewelacja! (1) Firma godna polecenia. Przystępne ceny i produkty, które nie wszędzie są... Lena