LELEX development

Temat dostępny też na forum: Banino
Czy ktokolwiek słyszał? Czy ktoś odebtał już dom/mieszkanie od tego dewelopera? Nigdzie nie ma informacji, w internecie cisza - dziwne, zważając że w odniesieniu do innych deweloperów budujących w Baninie toczą się zażarte dyskusje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: LELEX development

my kupiliśmy i z tego co wiem wszystko co już stoi jest sprzedane. za taką cenę, taki metraż + kawałek ziemi bajka..
cisza pewnie dlatego, że nie jest to wielki deweloper, który robi rewolucje na banińskich ziemiach i buduje mało, a porządnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: LELEX development

I bardzo oszczędnie - zamiast dosypać ziemi, by wyrównać grunt, woli wkopać się w jego głąb, co w przypadku tych domków oznacza ciągły bliski kontakt z wodami gruntowymi, a podczas wiosennych roztopów - niezłe zanurzenie. Za parę lat grzyb, wilgoc oraz choroby układu oddechowego murowane w tych domeczkach. I nie, nie jestem żadnym deweloperem, ani pociotkiem. Po prostu spaceruję z psem po Baninie, i nadziwić się nie mogę, że ludzie kupują domy nie interesując się jak są zbudowane i na jakim terenie. Na wiosnę polecam zainwestować w pontony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Domesta - opinie (5 odpowiedzi)

WItam, czy ktoś miał do czynienia z tym deweloperem? Zastanawiamy się z mężem nad zakupem...

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?