LELEX development

Temat dostępny też na forum: Inwestycje i deweloperzy
Czy ktokolwiek słyszał? Czy ktoś odebtał już dom/mieszkanie od tego dewelopera? Nigdzie nie ma informacji, w internecie cisza - dziwne, zważając że w odniesieniu do innych deweloperów budujących w Baninie toczą się zażarte dyskusje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: LELEX development

my kupiliśmy i z tego co wiem wszystko co już stoi jest sprzedane. za taką cenę, taki metraż + kawałek ziemi bajka..
cisza pewnie dlatego, że nie jest to wielki deweloper, który robi rewolucje na banińskich ziemiach i buduje mało, a porządnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: LELEX development

I bardzo oszczędnie - zamiast dosypać ziemi, by wyrównać grunt, woli wkopać się w jego głąb, co w przypadku tych domków oznacza ciągły bliski kontakt z wodami gruntowymi, a podczas wiosennych roztopów - niezłe zanurzenie. Za parę lat grzyb, wilgoc oraz choroby układu oddechowego murowane w tych domeczkach. I nie, nie jestem żadnym deweloperem, ani pociotkiem. Po prostu spaceruję z psem po Baninie, i nadziwić się nie mogę, że ludzie kupują domy nie interesując się jak są zbudowane i na jakim terenie. Na wiosnę polecam zainwestować w pontony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...