Re: LIDL co warto kupić ?
parowki, kielbaski wiedenskie, szynka szwarcwaldzka, kielbasa wiejska, kindziuk w plastrach, kabanosy, schab plastrowany - to z wedlin kupuje regularnie i jest pyszne
mrozonki: pierogi ruskie, z kapusta i grzybami, z truskawkami, pyzy z miesem, makaron ze szpinakiem, mieszanka chinska, frytki, mrozone pizze
dodatkowo jak sa tygodnie tematyczne to nuggetsy dla dzieci, pyszne wolowe steki, krewetki i inne owoce morza, kulki ziemniaczane, fasolka zielona,
lody - w kubku 0,5 litrowym z kawalkami ciasteczek - pychota,
ale tez na patyku w czekoladzie z migdalami moje ulubione
serki z owocami, jogurty, jogurt naturalny, smietana, mleko, maslo 82%, ice coffe to tez w lodowkach przy jogurtach
sery plesniowe, zolte sie ostatnio popsuly albo mi nie smakuja a kiedys kupowalam goude, producentem jest mlekpol
slodycze - wafelki pakowane po 10 cos w stylu knopersow, podrobki twixow, marsow i snikersow, male mleczne i kokosowe batoniki, czekolada, biszkopty, zelki, wafelki
dzemy - moj ulubiony jezynowy
croissanty w dziale pieczywo:) i bagietki jeszcze cieple:)
platki dla dzieci, miodowe, czekoladowe a dla mnie fitella, musli, zwykle cornflakesy
tunczyk w puszce, takie geste zupy z makaronem tez w puszce nie jest to jakies super danie ale na wyjazdy jak znalazl tylko ostatnio u nas ich nie ma:/
kukurydza, fasola w puszce, korniszony z chili, papryka konserwowa, oliwki
ice tea w kartonie, soczki przecierowe, woda truskawkowa
makaron - z durum, a cena 2,19 za paczke
przecier pomidorowy w kartonie
chusteczki w5, chusteczki dla dzieci toujours, papier toaletowy ten po 12,99, reczniki papierowe tez te drozsze, gabki po 2,99 sa super, worki na smieci, folia aluminiowa, wszystko w dobrej cenie i dobrej jakosci
plyn do naczyn 0,5 litra niebieski do 200 zmywan chyba, najbardziej gesty plyn jaki mozna kupic, zaden pur czy fairy sie nie umywa
tanie alkohole w promocji czesto jakas wodka czy wino, ale lilkiery kawowy podobny w smaku do sheridansa, a kosztuje niecale 20 zl
jestem wielka fanka lidla:)
2
0