LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 27

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-26-t282164,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-25-t281346,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-24-t280443,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-23-t278780,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-22-t277527,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-21-t275267,1,160.html

Rozpakowane

17.10.2011 - Lewcia - Szpital Kliniczna - CÓRECZKA 1600 g - CC
23.10.2011 - kamilka85 - Szpital Zaspa - CÓRECZKA Zuzanna 3280 g, 56 cm - SN
25.10.2011 - biedronka24 - Poród domowy - SYNEK Oliver 3364 g - SN

2.11.2011 - Fiffi - Szpital Puck - SYNEK Bartek 3620 g, 56 cm - SN
3.11.2011 - Basieniak - Coombe Women's Hospital - CÓRECZKA Weronika 3420 g, 52 cm - SN

Dwupaki

LISTOPAD:

1.kaasiak - 7.11
2.3oko - 8.11 - Szpital Redłowo - CÓRECZKA
3.Elusia126 - 8.11 - Szpital Zaspa - CÓRECZKA Weronika
4.Sylwia - 8/11.11 - Szpital Wojewódzki - CÓRECZKA Olga
5.kasiaka - 11.11 - Szpital Redłowo - CÓRECZKA Oleńka
6.ramona178 - 12.11 - Szpital Kliniczna - CÓRECZKA Anastazja
7.MamaMikołaja - 13.11 - Szpital Kliniczna - CÓRECZKA Helenka
8.aglow - 15/20.11 - Szpital Redłowo - SYNEK Antek
9.agusias81 - 17.11 - Szpital Redłowo - SYNEK Adaś
10.Wojtkowa29 - 18/21.11 - Szpital Kliniczna - SYNEK
11.paola89 - 21.11 - Szpital Wojewódzki - CÓRECZKA Lena
12.Estopka - 22.11 - Szpital Kliniczna - CÓRECZKA Joanna
13.kasiula1 - 22.11 - Szpital Zaspa - CÓRECZKA
14.ania_ma - 23.11 - Szpital Swissmed - Nadia lub Jan
15.mrenda - 25.11 - Szpital Zaspa - SYNEK Mikołaj
16.Modzelka - 28.11
17.carlar - 28.11 - Szpital Puck lub Wejherowo - SYNEK Jaś
18.jodan - 29.11 - Szpital Redłowo - CÓRECZKA Natalia

GRUDZIEŃ:

19.AGA111 - 1.12 - Szpital Wojewódzki Elbląg - SYNEK
20.kati:) - 2.12 - National Maternity Hospital - CÓRECZKA
21.gosia24 - 6.12 - Szpital Wejherowo - SYNEK Sebastian
22.aniol184 - 11.12 - Szpital Kliniczna - CÓRECZKA
23.agusia85 - 12.12
24.Lysmonka - 13.12 - Szpital Wejherowo - SYNEK Julian
25.ania13 - 18.12 - Szpital Zaspa - SYNEK
26.winogrona7 - 19.12 - SYNEK Adaś
27.zanetucha83 - 24.12 - Szpital Lębork - SYNEK
28.Kejtig - 24.12 - CÓRECZKA Nikola
29.Olcia529 - 26.12 - Szpital Kliniczna - SYNEK Bartuś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 27

Fifi super to zdjęcie heheh
Mały śliczniutki i w tej wielkiej czapie wygląda bosko haha
Skoro się tak ujawniacie to i ja się ujawnię :) W razie czego podeślę moje "hmm... dane? " do odnalezienia mnie na nk

Od wczoraj coraz mocniej mnie to gardło boli. Zaczynam mieć problemy ze spaniem... nie moge zasnąć a jak już zasnę to się budzę (jak dla mnie w środku nocy) o 6, brzuch mi przeszkadza w łóżku.
Dziewczyny jak długo się seksiłyście ?? Nie chodzi mi tutaj o te co chcą wywołać szybszy poród...

3oko, to Ty nie wiesz, że najwspanialsze zabawki to gary, łyżki, patelnie i sprzety agd:) ?

no Fiffi a Ty juz gonisz synka do garów! biedactwo zamiast zabawek bedzie sie bawił sprzętem agd ;)

Bartus cudny kuchareczek:)

Bartuś niezły przystojniak:), a Weronisia słodzinka, i baaardzo pasuje do łóżeczka i cudnej pościeli. Gratuluję jeszcze raz

fiffi, slodki ten twoj bartus, bardzo przypomina mi mojego mimka zaraz po urodzeniu:) bedzie z niego niezly pomocnik...

image

image
image

Fiffi, Basieniak-gratulacje =]
Hmm... ja nie chciałm zabierać rożka, a jak wezme sam rożek to czym przykryje dziecko ? chcąc nie chcąc chyba i koc i rożek :( ile tych gratów na 2 dni :/

mały przystojniaczek :)
ja też mogę dać namiary na nk

muszę robic obiad,teraz to chwila czasu graniczy z cudem:) pa pa

mrenda-możesz dac namiary ja jestem na nk i na facebooku:)

http://cudaismakiregionu.blox.pl/2011/11/Moj-maly-kucharz.html

3oko, wyslalam ci zaproszenie na nk, jakby ktos jeszcze chcial to dam namiar na priva, ja tam nie mam nic do ukrycia, ale jednak na forum ogolnodostepnym wole nie...

image

image
image

Mrenda-pewnie tak:)
Zaraz wstawię zdjęcie na bloga i dam Wam linka:)

fiffi pewnie dopiero jutro sie pojawi, ja tez tak mialam...

image

image
image

Nie chce mi wstawic zdjęcia:(

Gratuluję dziewczyny! super, że już macie to za sobą ja w poniedziałek pakuję torbę zaczynam mieć pietra brrr miłej soboty piękna pogoda zza oknem!

Próbuje wstawic nowy suwaczek:)

Kasiaka u mnie nic nie wskazuje ze na dniach urodze, chociaz z pierwszym bylo tak samo wiec kto wie...W poniedzialek mam wizyte ale tak po cichu marze ze moze juz nie bede musiala na nią iść:) Masz konto na nk lub fb? bo moze wysle Ci moj profil zebysmy sie w razie czego rozpoznały? moze któres z Was tez by chciały sie powymieniać?
Co do ubranek to ja mam w oddzielnej reklamówce spakowany zestaw do ubrania po porodzie: body, pajacyk, skarpetki, niedrapki, pampers i rozek - wsadziłam na samą górę torby i mąż weźmie jak pójdzie z polożną na wazenie i mierzenie. Za pierwszym razem nie mialam rożka to przyniesli mi synka w szpitalnym.

dzieki jodan, troche mnie uspokoilas:) moj maz stwierdzil ze teraz dla odmiany mam poczytac sobie na necie o trzecich szybkich porodach, ze ja to jestem stworzona do rodzenia dzieci, wiec pewnie pojdzie mi gladko hehe, no wiec wierze w to...
basieniak, wydaje mi sie ze malutka podobna do ciebie,a jak mowi rodzinka?
fiffi, to masz wesolo, a mlodsza nie wchodzi ci na kolana i sie nie przymila jak karmisz malego piersia? pamietam, ze filo wlasnie w taki sposob okazywal swoja zazdrosc. ciekawe jak bedzie z moimi chlopakami.
tez juz bym chciala byc po porodzie. eh...

image

image
image

Dziewczyny bardzo dziękuje.Powiem Wam,że mamy istny cyrk w domu,dziewczynki traktują brata jak zabawkę i cały czas trzeba uwazac.W nocy z podniecenia to wciąz się budziły.
Basieniak-Gratulacje,super córeczka:)Mój synek już czekal na swoją koleżankę;D
Jak tylko dam radę wstawię zdjęcie.Widzę,że ja narazie pomimo,że malo przytylam urodziłam klopsika:)
Mrenda-nie ma reguły co do porodu, u mnie kazdy był inny.Pieerwszy bez bólu,drugi z bólem ale szybki,a trzeci ból straszny i poród dłuższy.
Ja byłam tak nastawiona na szybki poród,że myslałam że wszystkich tam pokroje ze zlości.Miałam wannę,prysznic,jest też tam gaz ale ja nie korzystałam.Siedziałam dużo na piłce,ale urodziłam na łóżku bo sama tak chciałałam.Pierwszy raz płakałam i krzyczałam,jak już wyskoczył to krzyknęłam:O kurde jak to boli!!!!
Opiekę mialam super sala duża, ja sama z tv.Drzwi sobie do sali zamknęlam,zapaliłam małe światło i z małym poszłam spac-nikt mi nie przeszkadzał.Dopiero rano badania itd.Naprawdę miałam spokój.Ale na izbie przyjec w nocy to było trochę nie miło,siedzi tam taka baba okropna i zła,że w nocy w dodatku 2 listpada przyjechałam,a przede mną jedna dziewczyna która,miała straszne bóle.Byłyśmy przez całą noc same,bo baba poszła spac,po podłączeniu ktg i zbadaniu mnie bo lekarz spał,powiedziala,że nie mam skurczy i narazie nie urodze.Wredna poszła spac a my w strachu,że same odbierzemy sobie poród.Rano o 4.30 poszły mi wody,lało się jak z wiadra(po raz pierwszy u mnie)potem coraz wieksze skurcze.O 5.30 obudziła się pani doktor zbadała mnie i powiedziala ze mam rozwarcie na 2,5cm.Dobrze,ze jak odeszły wody zadzwoniłam po męża przyjechał i czekał w aucie,poszliśmy na porodówkę.Tam już wszystko ok przyszedł nawet do mnie ordynator,chciałam powiedziec o tej babie ale chyba sam już wiedział.Potem o 9.50 w koncu urodziłam.Mały jest słodki,taki okruszek,ma wysypke hormonalną no i musimy zbadac jeszcze raz uszko,bo chyba ma tam maz plodowa.To na tyle trzymacie sie pa

Inne tematy z forum

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...