LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 3

http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 5.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.paola89 - 21.11
9.mrenda - 25.11
10.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

11.AGA111- 1.12
12.gosia24 - 6.12
13.aniol184 - 11.12
14.agusia85 - 12.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 3

no to jest minus forumowych rozmów :D:D:D czasami przez przypadek można się źle zrozumieć ;)

aj bo ja zrozumialam chyba troszke inaczej :)

też nie rozumiem co Olenka mogła grzeczniej :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie, no co Ty :) w ogole nie miałam takiego zamiaru...tę ostatnią o tym, że mieszkam w rumi itd? :)

olu ja odebralam Twoja odpowiedz jako arogancką , jesli sie myle to przepraszam :)

mama szymona i bartka co może bylo grzeczniej, nie rozumiem?powiedzialam cos nie tak??

ja też myślałam, że piszesz o Warszawce hahaha i się zastanawiałam chwilę jak z Rumi do Warszawy hahahah aż sama się uśmiałam:)))) moja bratowa rodziła w Wejherowie i nie narzekała
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oleńko troszke grzeczniej mozna było ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oleńka piszesz w W-wie ja myślałam, że chodzi Ci o Warszawę a Tobie o Wejherowo. To to nie. Ja rodziłam w Warszawie pierwsze dziecko.
Jak to skrót może zmylić.

tak,bo ja jestem z Rumi i myślę, że to najmądrzejsze rozwiązanie. najbliżej żeby dojechać i na poród i potem rodzina w odwiedziny

Pierwsze dziecko rodziłam w W-wie. W szpitalu Anny Mazowieckiej na ul. Karowej.
Teraz będę rodzić w Gdyni.

Dlaczego Oleńka pytasz? Planujesz rodzić w W-wie.

cześć dziewczyny, ja po całym dniu w pracy jestem wykończona... tak was czytam, że u was już brzuchy widoczne..ale wy jestescie w 14 tyg. a ja w 7 i juz mam piłkę :( nie wiem czy to dobrze, czy mam az takie wzdęcia :) czy któraś z was będzie rodziła w w-wie?

mi weszło tylko w cycuchy i brzuch od razu ala ciążowy, a z reszty chyba schudłam, w niedzielę mam planach założyć jeansy to się okażę jak to jest naprawdę hahaha, bo teraz to dresy królują ;)

Basieniak to cudnie, że u Ciebie brzuszek wygląda na ciążowy bo u mnie na chwilę obecną to wygląda jakbym przytyła.
Ostatnio już dwie osoby posądziły mnie o to, że jakoś przytyłam i wałeczki tłuszczyku mam. Rozumiecie?Dopiero gdy powiedziałam to był komentarz ,,nie no prawie wcale nie widać"

Ręcę opadają.
Czekam już na większy brzuszek, żeby wyglądac jak ciężarna a nie tak coś pomiędzy :)

no i ginka mówiła, że nie mam się zmuszać do jedzenia, ale próbować jeść rosołki bez mięsa, aby mnie nie skręciło lub marchwiankę sobie zrobić i nawet zmiksować jak dla dziecka

no ja 4 na minusie, ale zaczęłam troszkę więcej jeść więc może zacznę przybierać

cola lub sprite, jak kto woli;)

oooo, fajny pomysł z tą colą, też męża poproszę :)

Kurcze, ja też zmuszam się do jedzenia, żeby wszystko było w porządku, ale ważyłam się ostatnio i straciłam 5 kilo, hmmm, ciekawe jaki będzie wynik pod koniec ciąży. W pierwszej przytyłam 20 kg

ja bym cały czas spała...piję dużo :) i właśnie zobaczyłam że to już 6 tydzień ;) hehe byle do Grudnia ;)

Ważne, abyś piła i się nie odwodniła, jedzenie nie jest aż takie ważne:) znam to, ale jakoś bałagan zszedł na drugi plan, a gotowaniem zajął się mąż, wczoraj nawet ogórkową mi robił :) Jeszcze trochę i poczujesz się lepiej, niestety czas się dłuży jak tak źle się człowiek czuję...dobrze, że możesz spać, bo u mnie to odpadało

przeczytała Twoj wczesniejszy wpis i maz zaopatrzył mnie cole, która stoi otwarta, żeby uleciał gaz ;) ...wymioty to tylko 1 raz z samego rana...a tak to niemoc totalna, w domu taki bałagan. chyba muszę się postarać o gosposię ;)

Olcia jak ja byłam w takim stanie to ginka kazała pić rozgazowaną colę, ja do tego jeszcze strasznie wymiotowałam, współczuję, bo wiem co przechodzisz

Inne tematy z forum

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....