LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 7

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-6-t240212,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 5.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11
9.paola89 - 21.11
10.mrenda - 25.11
11.Modzelka - 28.11
12.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

13.AGA111- 1.12
14.kati:) - 2.12
15.gosia24 - 6.12
16.aniol184 - 11.12
17.agusia85 - 12.12
18.zanetucha83 - 24.12
19.Olcia529 - 26.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 7

ja sie przeprowadzam z wrzeszcza na maćki, troche roboty jest ale juz bliżej konca, w sobote mam nadzieje przewieziemy wszystkie graty.

molo jest w orłowie, my zawsze kolejne skrzyżowanie za klifem od strony Gdańska w prawo i do samego mola dojedziesz, jak byłam ostatnio to był tam parking...ale to było ładnych parę lat temu więc może niech ktoś inny się jeszcze wypowie, bo wyprowadzę Was :D w las ;)

u mnie odnośnie seksu wciąż brak chęci :D ale może dlatego, że nie mam zgody ginki i się boję, jak będziemy na wizycie to się zapytamy, może pozwolenie odmieni moje myślenie ;)

gdzie w gdyni jest molo? w redlowie czy orlowie? nie pamietam kiedy juz tam bylam, 100 lat temu, jak tam dojechac z gdanska i gdzie najlepiej zaparkowac? z gory dzieki dziewczyny, bo wiem ze was z gdyni sporo...

image

image

image

ja na szczescie nie mam problemow ze spaniem, do czasu hehe, tzn. do ostatniego miecha. a jak u was z seksem teraz? u mnie ok, checi wrocily:) maz caly happy;)
aniol, to gdzie teraz bedziesz mieszkac? przy przeprowadzkach zawsze jest duzo roboty, ale to przyjemna praca, bo na swoim i wszystko nowe, az chce sie sprzatac!:)

image

image

image

Anioł współczuję problemów ze spaniem, ja już od dłuższego czasu się z tym męczę :/

U nas też dziś ciepło więc już nie śpię co u mnie to sukces, bo przeważnie wstaję koło południa i posiedzę sobie w ogródku:)))
Kamilka ja miałam badaną tarczycę po poronieniu i w normie, nigdy nie miałam problemów więc nie wydaję mi się, że teraz by się pojawiła...no i na szczęście wymiotuję coraz rzadziej, ale wciąż się zdarza...ginka mówi, że ja muszę być strasznie wyczulona na zmiany hormonalne, poza tym chyba tabletki na podtrzymanie też zrobiły swoje, a organizm bronił dzidzię

Witam dziewczyny! nareszcie piątek!!!!!!
Basieńsku! a czy Ty sprawdzasz tarczyce? ta moja przyjaciółka o ktorej porodzie w UK wam pisałam całą ciąże przeleżała i wymiotowała w dniu porodu była na -12 kg ! Oczywiście bedąc w Uk za kazdym razem twierdzili ze wszystko w porzadku jest , taki jej uro ciazy poprostu! gdy wrocila po Pl na badania stwierdzono jej straszna niedoczynność czy nadczynność ( nie wiem nie znam sie na tym) , ktora powinna byc juz leczona podczas ciązy i to bylo w 90% powodem jej wymiotów przez 9 mscy! Sprawdz to koniecznie!
Fiffi! zjadłam wczoraj wielkiego kitty-kata :) i przed snem czułam lekkie buszowanie w brzuszku!
W weekend zamierzam sie wystawić troche na slonce , musze nabrac troszke kolorku do sukni slubnej :)Slub zbliza sie wielkimi krokami! Odebrałam wczoraj suknie po przeróbkach :) okazalo sie ze nie trzeba jej powiekszac , wrecz przeciwnie ! zmniejszali w 2 miejscach :)
Miłego dnia !!!

hej dziewczyny, kolejny ciepły dzien przed nami. wczoraj sobie dałam wycisk że hej, a dzisiaj ledwo się ruszam. w wekend ostateczna przeprowadzka i musiałam jechać na mieszkanko zabrać się za porządki, zagrabiłam ogródek i rozsadziłam kwiatki tak się wykonczyłam że o 21 już spałam.
ogólnie czuję się ok, tylko coraz gorzej mi się śpi. w przyszłym tyg do lekarza więc zobaczymy co tam w brzuszku słychać.

ja chcialabym tylko troszke twarz opalic..ja na szczescie dobrze sie czuje..chociaz brzusio sie robi coraz wiekszy i zaczyna powoli w pracy przeszkadzac..co bedzie pozniej..

ja się chowałam pod parasolem :D:D:D raz się spaliłam w Irlandii i nigdy więcej tego nie zrobię...ja niestety pewnie co jakiś czas będę sobie wymiotować, taka moja uroda ;) ale wczoraj już mi do śmiechu nie było:/

a mowia ze mdlosci utrzymuja sie do 3 miesiaca, jak widac w Twoim przypadku niestety nie..

no faktycznie u nas fajnie sie zrobilo, ale chyba nie potrwa to dlugo..ja po pracy wybralam sie na molo i polezalam sobie na trawce..mam nadzieje ze mnie troszke slonko zlapalo, bo bardzo by mi sie przydalo:)

Mrenda ja jestem od 3 lat, ale zamierzymy zjechać - jedynie pytanie kiedy :)))
Wczoraj miałam fatalny dzień, 3 razy maksymalne wymioty, prawie nic nie jadłam, dziś troszkę lepiej, no i w końcu u nas cieplej więc posiedziałam na leżaczku :)

w zyciu..

zanetucha mnie tydzien temu tak pokuli ze do dzis mam siniaka..a do tego mnie to pobieranie tak bolalo(jeszcze dlugo po) ze boje sie pomyslec ze bede musiala je powatarzac raz w miesiacu!

kati, to mozesz po urodzeniu zlozyc o irlandzki paszport dla malucha, bedzie mial irl obywatelstwo.

image

image

image

to jest nas dwie olcia...

image

image

image

Ja mam dzisiaj jakiegoś doła, chyba hormony mi szaleją bo najchętniej co chwilę bym płakała :( ... jeszcze słucham smutnych piosenek...mąż jak zwykle w pracy do nocy i ciągle sama :(

ja jestem 4 lata i nie mam pojecia jak dlugo jeszcze..wolalabym juz jutro wrocic, ale to nie takie proste

Agusia tak bardzo mi przykro, sciskam kciuki z całego serca i wierzę w Ciebie :*

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...