LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 7

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-6-t240212,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 5.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11
9.paola89 - 21.11
10.mrenda - 25.11
11.Modzelka - 28.11
12.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

13.AGA111- 1.12
14.kati:) - 2.12
15.gosia24 - 6.12
16.aniol184 - 11.12
17.agusia85 - 12.12
18.zanetucha83 - 24.12
19.Olcia529 - 26.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 7

basieniak i kati, a wy juz dlugo w ie i ile jeszcze planujecie tam zostac?

image

image

image

fiffi, a jak tam wczoraj wasz dzien dziecka? byly te mega lody? ja poszlam z moimi do kina na kung fu panda. filowi sie podobalo a mimi pod koniec sie znudzil i chcial do domu. ale byla wycieczka skm-ka wiec ogolnie udanie :)

image

image

image

oj dzisiaj wlasnie tak dali mi w kosc, ze szkoda gadac, jeszcze na dodatek wkurzyli mnie w przychodni na walowej, bo nie przyjeli mnie do chirurga dzieciecego bo za duzo dzieci bylo, a przyjechalismy ciut po 16 na zmiane opatrunku, a lekarz przyjmowala do 18! az klucia w dole brzucha dostalam i teraz leze. jutro mam tam byc na 7.30.
czasem jest naprawde ciezko fiffi, a maz najlepiej by wciaz cos dlubal w ogrodzie...co dzien tylko dom, dzieci i przy garach, chyba w jakas depresje niedlugo wpadne.

image

image

image

kamilka85,zjedz cos slodkiego i połóż się na lewy bok,maluszek będzie się ruszał.

Ja wczoraj zjadłam lody pączka i dwei kawy,ruszał się jak szalony.Maleństwa lubią słodkie :)

mrenda,dobrze,że z twoimi synkami ok.No i badania dobre.Zastanawiam się jak Ty dajesz sobie radę z trzema chłopami w domu?:))))
Ja przy córkach czasami wysiadam,no a mój mąż to też nie zły przypadek :/

Tego upału nie mogę zniesc,chciałam opalic sobie chociaż twarz,ale nie mogę usiedziec na dworze.

Również mam nadzieje ze pogoda udana bedzie na weeend,moze w koncu troche sloneczka załapie :) choc zauwazylam ze robia mi si etakie białe malutkie nieopalone plamki , chyba slońce w ciązy mi nie sluzy!
Mam tez wrazenie ze moje bulgotki brzuszne sa duzo słabsze od 2 dni! nie wiem czy to oznacza cos niedobrego czy nie ma powodow do obaw! we wtorek mam USG !

a u mnie jak zwykle cisza cisza i jeszcze raz cisza :)
byłam dziś na kolejnym pobraniu krwi, ten cholerny babsztyl tak mi wbił igłę, że cholipa ręki nie mogę zginać i mam mega siniaka. Cholera takiego pobrania krwi jeszcze nie miałam nigdy :/
Głupie baby... robią to czasami tak chaotycznie, tak jak bym przyszła i im w ważnej dyskusji przeszkodziła nt ziemniaków, zamiast się skupić na tym co robią i wczuć się w pracę a nie wykonywać ją machinalnie. Zezłościła mnie

A tak pozatym to mamy cudną pogodę :) nie za ciepło, nie za zimno tak akurat w sam raz :) Mam nadzieje ze prognozy się nie zmienią i piątek będzie taki sam, bo jadę z 50- tką dzieciakow do Łeby

wpadłam sobie zobaczyć, czy już dzidziolki Wam w brzuchach fikają :)
bo pamiętam, że Martysię poczułam 16/17tc i widzę, że i u Was się tańce zaczęły - super!

tylko szkoda, że kolejny dzidziuś nam się wymknął... Agusia trzymaj się! musimy być dzielne i wytrwałe ;*

Agusia85 tak mi przykro :( trzymam za Was kciuki z całych sił.

dziewczyny od wczoraj, czuje jakies dziwne wibracje w brzuchu..zdarzaja sie one tylko wieczorem, jak leze..myslicie ze sa to juz objawy przed r******i malenstwa? (nie wiem jak to nazwac:))

Agusia tak bardzo mi przykro, ja też przez to przeszłam i po 3 miesiącach znów się udało i teraz już 18tc więc Wam się też uda. Szkoda tylko, że tyle z nas musi przez to przejść:( Na pewno niedługo zobaczymy Ciebie w kolejnych wątkach i będziesz znów cieszyć się ciążą... Kochana nie musisz się tłumaczyć z tego, że tu napisałaś, masz do tego prawo i żadna z nas tego nie neguje...będziemy mocno za Ciebie trzymać kciuki :*

Dzięki dziewczyny za pocieszenie :) Nie piszę tutaj aby kogoś przestraszyć czy wylewać smutki... takie rzeczy się zdarzają zresztą jak widać całkiem często... Ja będąc w ciąży w życiu nie spodziewałam się że coś pójdzie nie tak... ale się stało, takie życie. Widocznie dla naszego maluszka nie był jeszcze czas...
Tym bardziej dziewczyny dbajcie o siebie bo macie ogromne szczęście i bądźcie dobrej myśli... Ja mam nadzieję że jeszcze w tym roku zajdę w ciążę kolejny raz i tym razem się uda.

Byłam na liście, cieszyłam się razem z wami, a teraz napisałam byście mnie skreślili z listy by potem się nie zastanawiać co się ze mną dzieje. Zresztą chyba nie jesteśmy tutaj tylko dla samych radości, ale również po to by się wspierać. Dziękuję tym które to rozumieją.
Trzymajcie za mnie kciuki by jeszcze w tym roku przyleciał do mnie bocian, a ja będę trzymać kciuki za wasze szczęśliwe rozwiązanie...

żegnam się z wami i przesyłam buziaki :*

Witam dziewczyny! ja jestem troche przeziebiona, chyba za bardzo nastawiłam klimatyzacje w aucie plus okna pootwierane i mnie przewiało! gardło , stawy praktycznie wszystko boli! 2 dni leżakowałam i jakos sie powoli rozchodzi! za tydz mam wizyte! mam nadzieje ze zobaczymy pleć maluszka!!!!! co do wagi to u mnie jest na plusie 1,5 kg! Brzuszek lekko wystaje , ale raczej wyglada to jak oponka z przytycia niż ciąża :)
Wszystkiego dobrego dziewczynki!!

no a nasza mała świętuje sobie dzień dziecka, znów wymiotuję, czuję się fatalnie i nie mogę jeść:(((

Fiffi sny się sprawdzają :) mi się 3 razy śniła dziewczynka ;)

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 5.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11
9.wojtkowa29 - 18-21.11
10.paola89 - 21.11
11.mrenda - 25.11
12.Modzelka - 28.11
13.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

14.AGA111- 1.12
15.kati:) - 2.12
16.gosia24 - 6.12
17.aniol184 - 11.12
18.zanetucha83 - 24.12
19.Olcia529 - 26.12

Agusia bardzo mi przykro:(((
I zgadzam się z wypowiedzią Anioła odnośnie smutków i radości

a ja zdycham, dzis przy tej pogodzie dopadla mnie moja alergia na pylki, z nosa leci ze hej i oczy swedza. najgorzej ze nic nie mozna za bardzo brac, a wizyte u alergologa mam dopiero 27...nic, bede sie meczyc. oby chociaz w nocy popadalo...

image

image

image

Agusia bardzo mi przykro.

Ja wrocilam do swojej pierwotnej wagi (na poczatku ciazy schudlam 3kg).
I mi sie wydaje, ze bedziemy miec drugiego chlopca, chociaz mam wielka nadzieje, ze to bedzie jednak dziewczynka.

agusia przykro mi :(
uważam że skoro dziewczyny dzieliły z nami wszystkimi radość to mogą też smutki. a każdna z nas do samego końca będzie się martwić o to czy wszysto będzie dobrze.

Wiecie co dziewczyny, tak Was poczytuję od jakiegoś czasu i zastanawiam się tylko po co kobietki, którym nie udało się z różnych przyczyn utrzymać ciąży, dzielą się tutaj na forum tymi smutnymi wiadomościami? Dla mnie za każdym razem jest to wielki cios i od razu rozmyślam, czy aby u mnie wszystko w brzuchu jest dobrze? Według mnie powinien być osobny wątek, dla tych, które chcą się zwierzać z tych smutnych wiadomości. Czy nie mam racji?

Inne tematy z forum

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...