LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-8-t244852,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-7-t242138,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-6-t240212,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11 - CÓRECZKA Zuzia
4.biedronka24 - 5.11 - SYNEK
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11 - CÓRECZKA
9.Wojtkowa29 - 18/21.11
10.paola89 - 21.11
11.mrenda - 25.11
12.Modzelka - 28.11
13.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

14.AGA111- 1.12
15.kati:) - 2.12
16.gosia24 - 6.12
17.aniol184 - 11.12
18.agusia85 - 12.12
19.zanetucha83 - 24.12
20.Olcia529 - 26.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

no ja planuje 4d tak za 2-3 tygodnie jak wrócimy z wakacji, bardziej chodzi mi na dokladnej analizie, przepływy w serduszku, nerki a przy okazji nagramy fasolce płytke, i bedzie prezent na osiemnastkę :) w pierwszej robilam w Invikcie u Puzio i bardzo polecam!

No za tydzien w czwartek lecimy juz do Anglii, dlatego robie to 4D tu, bo tam jest strasznie drogo. Ale tak czy inaczej mozna robic to USG od 20 tygodnia...wiec jest ok :).

no to niezłych uparciuchów macie, ale może powoli zaczną się ujawniać:) my idziemy jutro na usg, ale nie wiem czy w Irlandii mówią kto jest w brzuszku, choć ja mam nadzieję, że wciąż córeczka tam jest, ale bym chciała potwierdzić:)
Biedronka fajnie, że 4D już macie:)

Ja idę 11 lipca na usg i mam nadzieję dowiedzieć się kto mieszka w brzuszku :)...strasznie się boje po tych rehabilitacjach czy aby na pewno nic nie szkodzi dzidzi...bo jak by się okazało inaczej to chyba wytłukę tych wszystkich lekarzy

A my idziemy w poniedzialek na USG 4D :). Nie moge sie doczekac. Ciekawe czy bedzie dalej chlopczyk...

moje tez jest uparte:/

hehe ciekawe czy moj pojdzie w slady Waszych uparciuszków i w czwartek tez nic nie pokaże!
Fiffi jutro 3mam kciuki za chłopca!

gosia to witaj w klubie. U mnie już 21 tydz i dziecko nie chce pokazać co ma między nogami. Za tydzień USG to może będzie bardziej otwarte na współprace niż ostatnio. Równiez zobaczyłam piękny kręgosłup i pupę.
Mamy w brzuszku niezłych uparciuszków. Ciekawe czy jednej płci?:)

My po wizycie u lekarza z maluszkiem super mamcia się sypie :-( maleństwo się nie pokazało lekarz powiedział, że coś widzi ale jak będzie pewien dopiero na 100% to powie, w tym usg pięknie kręgosłup było widać szok każdą część cały czas mówiłam ale piękny kręgosłup haha a ja mam gorsze wyniki krwi rozrzedzenie ale mówił, że za 3 tyg powtórzymy i jak się utrzymają będziemy włączali żelazo itd. no i ucisk na nerw w kręgosłupie początek rwy kulszowej normalnie sypie się haha zalecił odpoczynek i najlepiej zwolnienie ale jeszcze troszkę powalczę w pracy i mam nadzieję, że do końca lipca dam rade. Czuję już ruchy są cudowne!

Ja sie czuje dobrze. Nie moge narzekac,jedynie kregoslup mnie boli,ale to w ciazy niby normalne.

Mieszkanko mamy ale jeszcze sie nie przeprowadzilismy. W 100% nie jestem zadowolona,ale nic innego nie ma,a nas czas goni..

o nieeeeeeee po ostatnim zakupowym weekendzie mam dość sklepów:D poza tym szafy pełne i kilka tunik jest, a na tyłek zawsze się coś znajdzie, bo mam te pasy ciążowe i ona fajne są więc na upartego to nawet moje ukochane jeansy mogę założyć:D a ten wieczorek to u nas na wiosce jest więc to też nie wypad do centrum...ja się cieszę jak dziecko, bo nigdzie tak naprawdę nie wychodzę;)
jak Ty się Kati czujesz? udało Wam się jakieś mieszkanko wyszukać?

teraz jest duzo wyprzedazy, wiec jakbys dala rade ruszyc sie z domu to na pewno bys sobie cos znalazla..

Kati właśnie coś w ten deseń myślę, ale mam wrażenie, że pół roku nigdzie nie byłam i normalnie szykuję się jak na jakiś bal :D bo ostatnio to tylko lekarze, szpitale itd.:)))

ja narazie najlepiej czuje sie w leginsach i w tunice.. ostatnio na kolacje z mezem bylam zmuszona ubrac sukienke i powiem szczerze ze czulam sie w niej jak balon..

mi się wydaję, że teraz mój brzuszek się uspokoił i zrobił się taki zgrabny ciążowy i tak szybko się nie powiększa jak wcześniej :D ale to może mi się tylko wydawać;) heh my w piątek mamy w planie iść do irlandzkiego pubu na polski muzyczny wieczorek - od wczoraj myślę co ja mam założyć hehe

Kati bo w ciazy jest wlasnie odwrotnie: jak ktos jest szczupły to szybko widac:)

Ja wczoraj kupilam sobie w decathlonie krótkie spodenki o 2 rozmiary wieksze bo stwierdzilam ze nie bede wydawac ok.100zl na krótkie ciążowe, a tak mam super wygodne spodenki za 19zl:)

Kamilka piekne zdjecie:)

Ja juz w moja suknie slubna na pewno bym nie weszla. Dzisiaj zamowilam sobie w pracy wiekszy mundurek o 2 rozmiary bo juz nie mieszcze sie. Ogolnie to jestem zdziwiona wielkoscia mojego brzucha bo jestem szczupla i myslalam ze nie bedzie nic widac. Az sie boje pomyslec co bedzie pozniej...

Kamilka śliczna fotka:))))
Ja później nie dam rady przygotować naszej sypialni, w weekend mamy malowanie, a koniec sierpnia moja mama przylatuje z ciuszkami i trzeba będzie zobaczyć co dokupić i będzie wszystko gotowe. Coś czuję, że początek ciąży był niefajny u mnie i końcówka też do najlepszych nie będzie należeć:(
Poza tym za oknem bujają się dzieciaki na skrzypiącej huśtawce i mam ochotę zejść i normalnie mocniej je ścisnąć, bo dźwięk wwierca mi się w mózg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

witam po przerwie, z wesela wrócilismy o 7 rano, jednak wole alkoholowe weselicha ;)
Kamilka śliczna fotka! jakos wyobrazalam sobie Ciebie ze masz ciemne włoski:)

Estopka witamy na forum i w 3miescie! ja mieszkam w sopocie wiec na chełm mam kawał drogi...

Kurna Wy juz wyprawki i meble kupujecie! dla mnie to by bylo za szybko, z Piotrusiem pamietam ze od 20tyg kupowalam ale takie pojedyncze bodziaki przy okazji innych zakupow.
No moze jak pojutrze dowiem sie kto u mnie mieszka to tez zacznie sie szał :D

Fifi i Jodan ja też jestem z Gdyni.Można sie bedzie kiedyś spotkać na spacerek wzdłuż brzegu morza. No i mam nadzieję, że są tu jeszcze jakieś gdynianki.
Ja mam zamiar rodzić w Redłowie.
Narazie nic jeszcze nie kupuję bo nie wiem kto tam mieszka w tym moim brzuszku:)
Zakupy chyba zacznę dopiero robhić po 30 tyg.

Inne tematy z forum

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...