LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-8-t244852,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-7-t242138,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-6-t240212,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11 - CÓRECZKA Zuzia
4.biedronka24 - 5.11 - SYNEK
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11 - CÓRECZKA
9.Wojtkowa29 - 18/21.11
10.paola89 - 21.11
11.mrenda - 25.11
12.Modzelka - 28.11
13.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

14.AGA111- 1.12
15.kati:) - 2.12
16.gosia24 - 6.12
17.aniol184 - 11.12
18.agusia85 - 12.12
19.zanetucha83 - 24.12
20.Olcia529 - 26.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011: NOWA MAMUŚKA NA FORUM :)

Witam kolejną mamusię :) Estopka ja mieszkam na Chełmie :)

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

Fiffi a link suwaczka daj w profilu to zawsze się będzie ukazywał

Estopka ja siedzę w Irlandii więc niestety ale w realu spotkać się nie mogę, bo mam zakaz opuszczania wyspy:) też jestem na zwolnieniu...
Fiffi ja mam w środę o 8.35 połówkowe w szpitalu i tym razem się boję więc za nas trzymajcie też kciuki:)
Kamilka gratulacje:))))

Witamy kolejną mamusię ;)

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11 - CÓRECZKA Zuzia
4.biedronka24 - 5.11 - SYNEK
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11 - CÓRECZKA
9.Wojtkowa29 - 18/21.11
10.paola89 - 21.11
11.Lewcia - 21.11
12.Estopka - 22.11
13.mrenda - 25.11
14.Modzelka - 28.11
15.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

16.AGA111- 1.12
17.kati:) - 2.12
18.gosia24 - 6.12
19.aniol184 - 11.12
20.agusia85 - 12.12
21.zanetucha83 - 24.12
22.Olcia529 - 26.12

kamilka gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze :)

estopka witamy w naszym gronie :)

Cześć kochane dziewczyny, listopadowe i grudniowe Mamusie!!!

Jestem Estopka, 30 latek, nowa w Gdańsku i na forum. Zapytacie pewnie, co mnie przywiodło do Gda: oczywiście miłość :) I wszystko było cudownie dopóki nie wylądowałam na L4: dopiero wtedy zobaczyłam jak bardzo jestem samotna, jak mało ludzi znam tutaj. Dlatego też postanowiłam dołączyć do waszego grona: termin mam na 22. listopada. Podejrzewam, że będzie dziewczynka, sądząc po tym jak wyglądam... hi hi hi. Przesądy na temat "urody" w ciąży pewnie znacie :d
Mam nadzieję, że znajdę tu bratnią duszę, kogoś z kim będę mogła pogadać, wybrać się od czasu do czasu do sklepu, czy na wybieranie ubranek :) Spotykacie się czasem w realu???? Czy jest tu ktoś z okolic Ujeściska, Oruni Górnej, Chełma???
Pozdrawiam ciepło wszystkie mamuśki

Estopka

Witam dziewczyny!!!!!!!!!! u mnie w końcu troche spokoju! Wszystko sie odbyło zgodnie z planem! bez wiekszych , weselnych wpadek :)
Dziękuje slicznie za wszystkie zyczenia! Na weselu tańcowalam do 4 rano! Zuzie czuje z dnia na dzien coraz bardziej :) Niesamowite uczucie :)

Dziewczyny,jak wstawic ten suwaczek.nie chce mi wlezc,Gdzie go wstawic w profil czy post?

Witajcie.Dzisiaj miałam pobraną krew,jak zwykle mam śniaka.Fajnie akurat na wesele:)
Pojutrze mam usg,trzymajcie kciuki.

Mrenda zabij mnie, ale na 100% pewna nie jestem:D ale te wózki co stały to wyglądały jeszcze lepiej niż na fotkach i wszystko mi się podobało, ale będę w tym sklepie za tydzień albo 2 składać zamówienie i specjalnie skupię się na tym i jak chcesz czekać tyle na info to dam Ci znać:)

My mamy już przygotowaną sypialnię do malowania, regał i komoda z przewijakiem złożona, ale ja jestem tak zmęczona, że nie wiem jak się nazywam...na bank nie dałabym rady robić później wyprawki SZOK w jakiej ja kondycji jestem:/ No czas leci, jeszcze chwila i 6 miesiąc...mam nadzieję, że teraz na Usg będzie wszystko dobrze, bo dawno małej nie widzieliśmy już, ale za to czuję ją na maksa, czasami to nawet już boli...mój mówi, że małą wredna po mamusi jest:D

Ja dzisiaj nocny marek-hi hi.W domu mam szpital,młodsza chora na gardło,męża boli noga :/
Jutro dopiero robię badania,nawet niewiem czy mi zrobią bo od wypisania skierowania minął już miesiąc

no i zapomnialam linka hehe
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=290

image

image

image

basieniak daje linka zebys wiedziala o co mi chodzi, a dokladnie o zdjecie 5 i 7

image

image

image

hej troszkę tutaj nie zaglądałam, ale zabiegana jestem rahabilitacja, zastrzyki i jak wracam to śpię:( dzisiaj znowu mdłości i wymioty powróciły, cały dzień w łożku dopiero zebrałam troche sił ;) ja idę do lekarza 11 lipca i mam nadzieję że poznam kto mieszka w brzuszku ;)

basieniak ty juz jedna noga w szostym miesiacu jestes...ale czas leci co? miesiac i trzeci trymestr zaczniesz szok normalnie...potem wiem ze czas zwolni, ale na razie cieszmy sie ze pedzi hehe. fajnie ze porobilas takie wielkie zakupy, na pewno mialas przy tym wielka frajde, ja na razie kupilam tylko pare body z krotkim i dlugim rekawkiem w uniwersalnych kolorach, byla promocja w realu 1 za 4 zl wiec sie nie oparlam, takie malusie rozmiar 0-3. i chce cie o cos zapytac a propos tego wozka, jak rzeczywiscie wyglada buda przy spacerowce, czy tak wisi material z tylu czy mozna go jakos podpiac pod spod oparcia?

image

image

image

Kochane ja dziś padnięta jestem, postanowienie było pojeździć po sklepach i oglądnąć wózki, łóżeczka itd., no i po 15 min jazdy autem musieliśmy się zatrzymać, bo jeszcze chwila i bym zemdlała, ludzie się zatrzymywali i pytali czy karetki nie wzywać, ale jakoś zrobiło mi się po jakimś czasie lepiej - po tej akcji mój mąż to już nigdzie mnie samej nie puści:/ więc to było niefajne, ale .... wybraliśmy wózek 3w1, jumper X, kolory zieleń i czerń (więcej zielonego), łóżeczko, wanienkę ze stojakiem ala suszarka itp. - pewnie za 2 tygodnie będziemy zamawiać, bo na niektóre rzeczy się czeka około miesiąca.
Jak również w Ikei kupiliśmy już komodę z przewijakiem i nie mogłam się powstrzymać - również regał z szufladami...trochę mi serce przyśpieszyło jak postanowiliśmy to kupić dla małej, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze, no nie dziewczyny...bo ja nie wiem czy później dam radę robić wyprawkę jak ja już prawie mdleję:(

mrenda to sie uśmiałam z tego postu.Mój mąż też :mięcho musi mieć. Nawet ogórkowa musiałaby być ugotowana na kościach, żeby troszkę mięska było.Zawsze się smieje, że jego ulubionym warzywem jest kotlet schabowy. Ze względów zdrowotnych nie staram sie go robic często ale jak już jest to mój mężuś przeszczęśliwy.

Kati wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy:))))) i udanego weekendu:)

my jutro mamy pierwsza rocznice slubu, wiec w weekend mnie nie bedzie:)

pozdrawiam i udanego weekendu!

Inne tematy z forum

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...