LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

LISTA:

LISTOPAD:

Basieniak 2.11
Fiffi 2/3.11
kamilka85 4.11
biedronka24 6.11
Gabolek 7.11
kaasiak 7.11
3oko 8.11
kasiaka 11.11
paola89 21.11
jodan 29.11

GRUDZIEŃ:

agusia85
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

Kochane zapraszam do kolejnego wątku

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=233924&c=1&k=160

nie jem tuńczyka a mam straszną ochotę, żadnych serów pleśniowych, ale i taki nie lubię...w necie jest pełno tych list czego nie powinno się jeść, no i lepiej surowych ryb nie jeść ani wędzonych, bo mogą zaszkodzić, a po co narażać dzidzie

tez o zakazanej liscie nie slyszalam, owszem mowiono mi o rybach wedzonych /surowych rowniez by nie przesadzac z cytrusami czy tez truskawkami. Narazie jem wszystko na co mamy ochote :)zwlaszcza ostre i kwaśne, do slodyczy raczej nas nie ciągnie, czasami mam straszna ochote na szklanke coli czy paczke chipsów , lekarz nie kazał sobie tego odmawiać, raz na jakis czas nic nie szkodzi nie popadajmy w paranoje :)

zakazana lista ?? ja jem wszystko co lubię :)

dziewczyny jakich rzeczy sobie odmawiacie? zdarza sie wam cos jesc z zakazanej listy?:p

Cudny widok jak widzi się skaczące maleństwo, mój jak zobaczył dzidzie to się przestraszył, że coś nie tak, a ginka - bardzo ruchliwa dzidzia jest :D:D:D

Mnie też czasami kuje, jest to normalne, wszystko tam się zmienia, powiększa itd.

Kochane może czas już założyć drugi wątek, bo ten długaśny jest

Gosia24 ja w przypadku plamień miałam zawsze zwiększaną dawkę duphastonu, bo to brałam od początku i leżeć

ja nie moge sie doczekac kolejnego usg..a moj maz to chcialby raz w tygodniu chodzic zeby widziec jak malenstwo rosnie i sie zmienia:)

takie kłucia tez mam, raz z prawej a raz z lewej strony.
na wizycie lekarz powiedział że nasza dzidzia ma tyle miejsca a schowała się na samym końcu :) mąż sie smieje i mówi że dziewczyna będzie bo się wstydzi :) serducho bije jak dzwon i w piątek miało 8,22 mm za 3 tyg kolejna wizyta.

fiffi ja tez czasami mam takie klucia..u mnie sa paro sekundowe i czesto przypominaja kolke..jak bedzie wiedziala czy to normalne to daj znac

Witam wszystkich po świętach !
Dziś rano miałam usg prenatalne, wszystko jest bardzo dobrze, przezierność w normie, cała reszta również prawidłowo rozwinieta, wszystko na swoim miejscu. Przez całe badanie maleństwo niesamowicie machało rączkami i podskakiwało! Widok niesamowity!!!!

Witajcie po świętach.Za dwa dni mam wizytę u lekarza,trochę się boję,ostatnio czuje jakieś ukłucia nie wiem co to jest,może jakieś skurcze.Oprócz tego wszystko dobrze.Piękna pogoda byliśmy z dziecmi na plaży,zabawa w piachu na całego.
Mrenda-wizyta anglika ok,zrobiłam barszcz biały z białą kiełbasą i rybe,ale ciacha i kawa była najlepsza.
Pozdrawiam slonecznie :)

nie martw sie na zapas..nie zawsze plamienia musza oznaczac ze cos sie dzieje z ciaza..

Hej u mnie dziś 8 tydzień i dostałam rano plamień strasznie się zmartwiłam po 12:00 będę dzwonić do lekarza boję się okropnie wiem, że niektóre z Was też miały. Biorę Luteinę od prawie początku na podtrzymanie nie wiem co robić :-(

basieniak to dobrze ze z malenstwem wszystko ok:)

ja nie moge sie doczekac kiedy sie skonczy pierwszy trymestr..brakuje mi energii i ciagle bym tylko spala;/

No ja mam termin wg USG na 27.10, zobaczymy jak to będzie:)

Basieniak super ze wszystko ok, ja tez mialam prenatalne i tez wszystko z dzidzia ok, nie ma zadnych wad wrodzonych i ma 5 cm :) termin przesunął sie o 4 dni, czyli na 4.11.

Mrenda i Fiffi - pocieszylyscie mnie z tymi drugimi porodami - moj pierwszy trwal rowno 15godzin i od samego poczatku mialam skorcze co 2 minuty, jakbym rodzila sama wyskoczylabym chyba przez okno. Mam nadzieje ze teraz bedzie lżej.

wesolych i cieplutkich swiat i dbajcie o brzuszki :*

moja intuicja gdzieś zwiała :D:D:D nie mam pojęcia, a imię jest tylko dla dziewczynki - Weronika, a dla chłopca nie mam pojęcia...mąż mnie trochę nakręca na chłopca, bo on oczywiście chce bardzo:)

no to super ze wszystko ok, ciesze sie razem z toba :) prezent rzeczywiscie the best! teraz pewnie z niecierpliwoscia bedziesz czekala na kolejne usg zeby podgladnac plec hehe...a co ci mowi intuicja? moja do tej pory sie nie mylila. masz juz jakies ewentualne imiona?

no i dzidzia ma już 7 cm :*

Inne tematy z forum

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...