LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

LISTA:

LISTOPAD:

Basieniak 2.11
Fiffi 2/3.11
kamilka85 4.11
biedronka24 6.11
Gabolek 7.11
kaasiak 7.11
3oko 8.11
kasiaka 11.11
paola89 21.11
jodan 29.11

GRUDZIEŃ:

agusia85
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

ja tez jutro o 9 rano. daj znac jak bylo u ciebie :)

witam nowe mamusie :) no coraz nas wiecej. Ja jutro ide ogladac mojego fasolka wiec 3majcie kciuki :)

bede tu zagladac co jakis czas jakby ktoras z was chciala pogadac...

to bylo do kati i basieniak:)

a jak na razie mam mdlosci nawet przez caly dzien i czasem jestem senna w ciagu dnia, ale to norma, poprzednio tez tak mialam nawet do polowy 4 miecha. czy ktoras z was bedzie rodzic albo rodzila na zaspie? jak sie tam rodzi i co w ogole myslicie o tym szpitalu? jestem z przymorza i tam mi po prostu najblizej.
a co do szpitali w dublinie to do czolowki naleza coombe, rotunda i nationale maternity hospital. ja 2x rodzilam w coombie bo kolezanki irlandki mowily ze jest najlepszy, ze ma najlepsze zaplecze specjalistyczne pediatryczne jesli z dzieckiem sa jakies problemy po porodzie. takze polecam coombe.

Witam nowe forumowiczki

image

hej dziewczyny! wszystkim Wam gratuluje zajscia i sobie rowniez:) sporo juz tutaj Was sie nazbieralo, wiec z przyjemnoscia dolacze sie, choc to jeszcze nic pewnego bo dopiero jutro mam wizyte potwierdzajaca, na pierwszej byl tylko sam pecherzyk. termin niby mam miec na 26 listopada. jutro sie wszystko okaze. juz sie nie moge doczekac:) to bylaby moja trzecia pociecha, ale urodzona w gdansku, dwoch synow urodzilam w Dublinie. wiem ze pare was jest w ie i moze ma jakies pytania, takze sluze pomoca, moze moja wiedza sie na cos przyda. a ja licze na wasza, bo powiem szczerze boje sie troche tego polskiego porodu...pozdrawiam Was wszystkie!

no to gratuluję :)

Cześć dziewczyny

W końcu jestem po wizycie i lekarza i mogę oficjalnie krzyczeć, że będziemy mieli kolejne maleństwo :) Podobno 28 listopada.

Gratuluję wszystkim współmamusiom !!!

a ja jestem umówiona do lekarza na piątek, mam nadzieję że usłyszę bijące serce i dowiem się o terminie.

U mnie póki co ze snem nie jest źle, na szczęście córa zaczęła w końcu przesypiać noce. tylko najgorsze są te mdłości. na szczęście pogoda cudna to codziennie kilka godzin spędzamy na bulwarze:)

no bauaganiarka witamy :) podaj pozniej termin urodzin Fasolki to wciagniemy Cie na nasza liste ;)

jak mieszkalam z rodzicami w Wielki Piatek zawsze mielismy ziemniaczki w mundurkach a do tego sledzie w smietanie z cebulka, jak to jest rodowity angol to ja bym mu wlasnie cos postnego dala:)

Katar mnie chyba zabije,w dodatku zaraziłam dzieci i biedne mają antybiotyk.W czwartek chciałam iśc na spotkanie z jacykowem,ale niewiem czy dam radę.Całą zimę bylam zdrowa a teraz padam:(
Miłosne igraszki u mnie ustały narazie,zresztą i w ciąży i podczas karmienia ochota mi mija,a mówią że w ciąży to się ciągle chce :)
Dziewczyny-mam do Was pytanie kulinarne,mam w ten piątek gościa z Anglii,przyjeżdża bardzo rzadko,zawsze robię coś dobrego.Teraz jest to Wielki Piątek i kompletnie niewiem co podac,a przyjdzie w porze obiadowej.Myślałam o rybie z warzywami i naleśnikach na słodko.Poradzcie proszę,z góry dziękuje

Kati powinnaś się skontaktować z lekarzem, bo w ciąży też można regulować tarczycę, a nawet trzeba

ja zrobilam wiekszosc badan:/ troszke przejelam sie tarczyca..bo jest za wysoka:/ a to nie wrozy dobrze w ciazy:/

Witamy kolejną mamusię :D:D:D

Cudnie!!!!! Zapraszamy i gratuluje serdecznie!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczyny!
od początku Was podczytuję - ze względu na 3oko, z którą się znam z Czerwcowych ;)
i z tego czytania się od Was zaraziłam - wczoraj na teście wyszły mi dwie dorodne kreski i oficjalnie mogę już do Was dołączyć! :D

Inne tematy z forum

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...