LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

LISTA:

LISTOPAD:

Basieniak 2.11
Fiffi 2/3.11
kamilka85 4.11
biedronka24 6.11
Gabolek 7.11
kaasiak 7.11
3oko 8.11
kasiaka 11.11
paola89 21.11
jodan 29.11

GRUDZIEŃ:

agusia85
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

Agusia moja kumpela miała niższą betę od Ciebie, a dziś była u lekarza i ładnie bije serduszko więc u Ciebie też będzie dobrze:)

jeśli chodzi o mdłości to mnie teraz męcza tak samo jak w I ciąży. Przy czym w I ciąży trwały tylko przez I trymestr. a potem zaczęła się bezsenność-i tak jest do dziś, ale po porodzie to bezsenność funduje mi córeczka:)

Agusia ja myślę, że ładnie przyrasta i jest wysoka więc się nie denerwuj, bo po co dzidzi szkodzić :))))

Gosia ja Tobie tego nie życzę, ale u mnie zaczęło się od lekkich mdłości i wyczulenia na zapachy, a od 6 tc do teraz wciąż wymiotuję i mam jadłowstręt, ale ponoć dobrze, bo ciąża silna, choć ja czuję się słabo

dziewczyny proszę powiedzcie czy takie wyniki bety są prawidłowe, bo mi się wydaje że jest za mały przyrost a do gina idę dopiero 20 kwietnia :(
Jestem strasznie zestresowana
- w piątek beta= 1435
- dzisiaj beta= 2347

Mnie od 2 dni mdli i te zapachy jestem wyczulowan na nie strasznie od razu robi mi się niedobrze :-( mam nadzieję, że nie potrwa to długo

Kati a Ty na kiedy masz termin, bo nie widzę Ciebie na liście

Kati ja mam swojego GP w pracy u mnie, klinika medyczna, ale to tylko dlatego, aby mieć tą opiekę kombinowaną czyli szpital + GP, a moim ginekologiem i tak naprawdę lekarzem jest Dr Antepowicz, ja chodzę do niej do Medicusa i jestem bardzo z niej zadowolona. Kontakt smsowy z nią mam zawsze, nawet jak była na urlopie to pisała mi jak mam brać duphaston, bo się okazało, że znów jestem w ciąży, wcześniejszą straciłam.
Moja przyjaciółka i współlokatorka także do niej chodzi, jest w 6tc:)

W czwartek mam już pierwszą wizytę w szpitalu, wybrałam Coombe Hospital

tak ogólnie mam stracha, szefowa bezdzietna, i w dodatku już dwie koleżanki z działu są na macierzyńskim :/ a ona taka nerwowa więc nie wiem jak zareaguje :(

Agusia ja w pierwszej ciazy powiedzialam w pracy jak skonczylam 12tydzien, w tej - 4tydz - bo zalezalo mi na szybkim powrocie bo jestem na wychowawczym i wiadomo - kasa sie przyda. A dlaczego sie boisz? pamietaj ze i tak zwolnic Cie nie moga wiec głowa do gory :)

aktualizuje:

LISTOPAD:

Basieniak - 2.11
Fiffi - - 2/3.11
kamilka85 - 4.11
biedronka24 - 6.11
kaasiak - 7.11
3oko - 8.11
kasiaka - 11.11
paola89 - 21.11
jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

gosia24 - 6.12
agusia85 - 12.12

Ja na sczęście nie mam tego problemu-rozmowy z pracodawcą, bo siedzę w domu i zajmuję się córeczką. Na pewno jakoś sobie poradzisz. Ale ciąża z małym szkrabem u nóg już nie jest taka usłana różami jak ta 1:).

witam po weekendzie :)
Cieszę się że już nas uwzględniłyście w wątku :) Zresztą widzę że grudniowych mamuś robi się coraz więcej :)
Dzisiaj rano byłam na drugiej becie... ciekawa jestem wyniku... mam nadzieję że ładnie rośnie :)

W weekend powiedzieliśmy rodzicom o ciąży- byli lekko w szoku, ale chyba bardzo się cieszyli... a ja się cieszę że już wiedzą :)

Ja mam termin wg OM na 12.12.2011

Jetsem ciekawa kiedy chcecie powiedzieć w pracy o ciąży, bo mi to strasznie spędza sen z powiek :) Strasznie się boję tej rozmowy :(

aktualizuje liste :(

LISTOPAD:

Basieniak - 2.11
Fiffi - - 2/3.11
kamilka85 - 4.11
biedronka24 - 6.11
kaasiak - 7.11
3oko - 8.11
kasiaka - 11.11
paola89 - 21.11
jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

gosia24 - 6.12
agusia85

Gabolku strasznie mi przykro ale wierze ze niedlugo pojawisz sie w innym mamusiowym watku!

mnie oprocz kataru meczy kaszel:/ ale juz powoli dochodze do siebie:)

Gabołku bardzo mi przykro. Trzymaj się.

Ja też jestem przeziębiona. Z nosa leci mi jak z kranu :(.
Właśnie piję mleczko z miodem i jem chleb z serem i czosnkiem. Mmmm pychota :).

ja nie mówie, ze teraz trzeba podejmowac taka decyzje, tylko wiem, ze niektórym sie marzy czy to kołyska czy jakies łóżeczko... dlatego tak wstępnie pytam :)

chyba jeszcze troche za wczesnie..w kazdym razie ja wole poeczekac pare miesiecy zanim podejme decyzje w czym moje dziecko bedzie spalo..ale to moja opinia

Dziewczyny,mam do Was takie pytanie, czy któraś z Was byłaby zainteresowana kupnem ręcznie robionej, drewnianej kołyski dla maluszka ? :)

Gabolku-na pewno jest Ci bardzo ciężko, ale musisz uwierzyć, że będzie dobrze. Musi być

Inne tematy z forum

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...