LOK :(

Temat dostępny też na forum: Liga Obrony Kraju
Po pierwsze cena ni jak się ma do ogłoszeń
- ubikacja pamięta jeszcze wczesnego Gomułkę
- instruktor zapomniał, że od przełomu minęło już ze 20 lat i palić podczas jazdy nie powinien ani jeść, bo za to płacę, żeby się nauczyć. Bar Mleczny jest na Władysława IV, a palarnia na dworcu PKP
- wykładowca cóż wiedza ogromna ale nie potrafi przekazać tego co umie o obsłudze komputera nawet nie wspominam ;(
-plac manewrowy na OKSYWIU to jazda trwa z 40 minut w jedną stronę kiedy zasugerowałem Pani Kierownik, że to daleko, że moja dziewczyna robiła w grudniu prawo jazdy tu w LOK i plac był 5 minut od ośrodka to bredziła coś, że tam zły był plac. Sam kurs trwał krótko ale jazdy :( .A ja zapisywałem się z uwagi na opinię, że wykłady na poziomie, luzie, plac manewrowy blisko, nowe auta, że można wszystko zaliczyć w 6-7 tygodni. Cóż zawiodłem się. Zdałem wczoraj i dopiero teraz piszę bo macki mają długie widziałem ich pracowników co tu byli wykładowcami, a teraz egzaminują - to po co się narażać?? Ale nie polecam.Nie żeby dramatycznie było ale są lepsze szkoły za taką wysoką cenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowny "były" kursancie !

WC być może nie przypomomina francuskich apartamentów,ale jak Pan sam zopiniował jest czysta i zaopatrzona w mydło, papier i wodę.Jeżeli chodzi o instruktora, to jest nam bardzo przykro,że nie zgłosił Pan tego kierownikowi w trakcie trwania szkolenia lub nie zwrócił uwagi instruktorowi-miał Pan do tego pełne prawo.Zapewniamy,że zostaną wyciągnięte konsekwencje, gdyż palić w aucie nie można.Komputer obsługują panie z biura.Czas trwania dojazdu do placu manewrowego nie ma znaczenia,gdyż jest to także taka sama nauka jazdy jak każda inna,a poza tym trwa 20 minut.Czas ukończenia kursu zależy wyłącznie od kursanta.Nie ulegamy namowom niektórych kandydatów na kursantów,aby wydawać zaświadczenia przed ukończeniem kursu,gdyż jest to niezgodne z prawem.
Mimo,że ma Pan tyle zastrzeżeń udało się Panu zdać egzamin.Jesteśmy dumni,że kolejny nasz kursant został kierowcą.Gratulujemy!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0