LOKAL NA IPREZE WESELNA JAKI SZCZERZE POLECAM OBERŻA POD LIPAMI W ŁEGOWIE.

Temat dostępny też na forum: Wesele
zACZNE OD JEDZENIA WYBRALISMY MENI ZA 140 ZL, NIE JEST TO NAJTANIEJ SA OWSZEM TANSZE TAM MENI DO WYBORU ALE TA ILOSC JEDZENIA U NAS NAS ZASKOCZYLA GOSCI BYLO 120 I NIE BYLO OSBY KTORA BY SPROBOWALA WSZYSTKICH POTRAW, BYLY ZAROWNO SMACZNE JAK I PIEKNIE I WYTWORNIE PODANE. PO DRUGIE JAK JUZ WSZYSCY BYLI NAJEDZENI TO PODANO KARKOWKE Z KOPYTKAMI , WSZYCY SIE ZAJADALI CHODZ JUZ NIE MIELI MIEJSCA. PO TRZECIE O GODZ. 1.OO WJECHAL PROSIAK , SUPER PRZY TYM ZROBIONY KLIMACIK A O 2.OO GODZINIE BARSZCZ Z PASZTECIKIEM.
3 RODZAJE MIESA W GALARECIE , MASA ZAKASEK, PYSZNY OBIAD Z DWOCH DAN, W TYM MENI BYLO ROWNIEZ BYLY 2 BECZKI PYSZNEGO WINA KTORE O DZIWO POSZLO CALE NA WESELU. PO CZWARTE OBSLUGA 4 KELNERKI MILE , SPREZALY SIE SZYBKO, sALA PIEKNIE PYSTROJONA, DUZA DO 200 OSOB . pOZA TYM POKOJE DLA GOSCI SA ZA 75 ZL LECZ MOZNA WYNEGOOBCJOWAC NIZSZA CENE Z SZEFEM. SZEF TEGO LOKALU ''
OBERŻA POD LIPAMI W ŁEGOWIE ZA PRUSZCZEM GDANSKIM JEST BARDZO WPORZADKU I SŁOWNY.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LOKAL NA IPREZE WESELNA JAKI SZCZERZE POLECAM OBERŻA POD LIPAMI W ŁEGOWIE.

no no

Re: LOKAL NA IPREZE WESELNA JAKI SZCZERZE POLECAM OBERŻA POD LIPAMI W ŁEGOWIE.

mozesz podac nr tel, fax, czy strone w necie?
dzieki, pozdrawiam

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...