LOUI Ambasador Urody

Salony kosmetyczne

Gdynia, Wielkopolska 251

Jagna - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Otrzymałam fachową pomoc w problemie z którym borykałam... Jagna Znamy sie tyle lat (1) Pani Krzysiu, znamy sie ponad 15 lat i nigdy nie wyszlam z Pani gabinetu... Grazyna Polecam (1) Profesjonalizm i punktualność . Jestem stałym klientem i mogę polecić panią... Adam
Ania zara - opinia (1) Pani Krzysztofa Kozłowska najlepsza na świecie , pełen profesjonalizm,... Ania zara Ania - opinia (1) Salon godny polecenia!Profesjonalizm,fachowa wiedza i cudowna atmosfera! Ania Serdecznie polecam (1) Przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm, Serdecznie polecam Anna tragedia (2) przyszlam na oczyszczanie o został mi położony na twarz kwas bez mojej zgody!... Maryna Polecam wszystkim! (1) Po wielu miesiącach wizyt u nieuczciwych, cudotwórczych kosmetyczek, wreszcie... Nadia NIE MA LEPSZEGO!!! (2) Nie ma lepszego miejsca na zrelaksowanie się, poprawienia sobie samopoczucia... Monika Koszałka jestem zachwycona (1) Z usług kosmetycznych Pani Krzysi Kozłowskiej korzystałam już kilka razy. Za... Beata Najlepszy (1) To jest gabinet, który powinien być wzorem dla wszystkich takich miejsc! Pani... Ania Super! (1) Jestem zadowolona z zabiegu pani Magdy a dokładnie liftu rzęs super polecam... Sandra Wolińska NAJLEPSZY GABINET! (1) Gabinet odkryłam w grudniu 2011 i z pewnością już nigdy nie skorzystam usług... Iwona Zrelaksowana i odmłodzona... (1) Wspaniały gabinet!Bardzo miła i profesjonalna ekipa pani Krzysi , w... Bożena ramdane gabinet godny polecenia (1) jeśli chcesz się zrelaksować jeśli chcesz się odmłodzić jeśli chcesz się... Ewa Tykwińska-Adamów Rewelacja!!!!! (1) W gabinecie korzystałam z peelingu całego ciała i nałożenia samoopalacza.... Katarzyna Warto (1) Polecam zabiegi na ciało jestem w trakcie kuracji już jeden centymetr mniej:)... Bożena Gliwa polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Gabinet kosmetyczny "Instytut Guinot" jest duszą pracujących w nim... Anka Bardzo zadowolona (1) Czytałam opinie na temat tego gabinetu zamieszczone na tej stronie i zgadzam... Stina Komfort i relaks!!!! (1) gabinet poleciła mi znajoma. Na początek pyszna kawka :)Przeprowadzono ze... zachwycona