LPG PTAK

Instalacje gazowe

Gdańsk, Piekarnicza 26

Chrysler Town Country (1) Polecam! Zostawiłem samochód u ludzi, którzy montują gaz z przyjemnością i... mateo Profesjonalna robota (1) Bardzo dobry warsztat. Robota wykonana rzetelnie i bez zbędnych komplikacji,... Bogdan Mechanik (2) Witam, serdecznie. około 2 lata temu została zainstalowana instalacja gazowa... Karol
bardzo zadowolony (1) czysto i terminowo. Samochod umówiony na konkretny dzień i godzine ,od razu... Władek Zadowolony z montażu gazu w aucie (1) Witam serdecznie, chciałem podzielić się swoją opinia o usłudze przerobienia... Krajewski Witek Polecam (1) Pełna profeska, jak do tej pory zero problemów . Ford Maverick 3.0 6V Mario Audi 1.8t lpg (1) Polecam tą firme. Wszystko zgodnie z obietnicami działa i ładnie zrobione.... Artur Ceed 1.4 (1) Polecam gorąco ten zakład. 100% profesjonalizmu. Grzegorz toyota avensis 2013 super zadowolony klient (1) zamontowalem w firmie Ptak instalacje poniewaz jezdze trasy rzędu 50 km... jarek Polecam (1) I rekomenduję użytkownikom pojazdów z dużymi motorami. Fachowość i... JGC WK Mazda (1) Z czystym sercem polecam firmę PTAK. Perfekcyjnie wykonane usługi, fachowe... Weronika Sekwencyjny wtrysk BRC (1) instalacja zamontowana w corolli jest dobrze dobrana, nie odczuwam różnicy w... Marcin Jamka Gdynia BMW (1) Hejka dzięki za przerobienie mojej BMki na gazik. Śmiga super i taniej niż... Ruda Honda Powe LPG (1) hej dzieki Wam za zagazowanie naszej Hondy, zap.... super! dzieki Wojtek i Kamila Tyczkiewicz Audi montaż instalacji gazowej (1) Chciałem podziękować za doskonały montaż instalacji gazowej a moim... Sylwester Kallis GD 7733B Volvo (1) przerobienie samochodu na gaz zrobiłem przed samym wyjazdem na sylwka do... Michał Łokietek bardzo zadowolony (3) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi, pełen profesjonalizm. Mam... Michał Montaż Gazu w Warsztacie (2) Mogę polecić ten warsztat, jako laik motoryzacyjny zostałem bardzo dobrze... Mariusz Audi (1) Audik po przegladzie pracuje znacznie lepiej i mniej pali, polecam wiedza o... Sakal Polecam!!! (2) Zamontowałem 3 instalacje w tym warsztacie. Każdy z samochodów chodzi bez... M.W.