LPG PTAK

Instalacje gazowe

Gdańsk, Piekarnicza 26

Mirosław - ocena (1) Większość tych ocen jest zdewaluowana i nieaktualna , ze względu na to że pod... Mirosław Maja - opinia (1) Rewelacyjny serwis instalacji LPG. Profesjonalizm, terminowość i świetna... Maja Patryk Kamel - opinia (1) dziękuje Wam za przerobienie mi samochodu na gaz. Przy tej cenie paliwa wasza... Patryk Kamel
Grzegorz - opinia (1) Szybka i profesjonalna usługa. Polecam !!! Grzegorz Klaudia - opinia (1) Oferta firmy Ptak nie była najtańsza na rynku trójmiejskim ale obsługa i samo... Klaudia K. - opinia (1) Znalazłam miejsce, w którym klient otrzymuje prawdziwa pomoc. :) Trafiłam... K. Sylwia - opinia (2) W mojej ocenie jedna z najlepszych firm na rynku montujących instalacje LPG w... Sylwia Tomasz - opinia (2) Trafiłem tam z polecenia kolegi i podtrzymuję warsztat godny polecenia.... Tomasz Arek - opinia (1) Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla pracowników firmy lpg za... Arek Szymon - opinia (1) Montaż gazu to dobra inwestycja szybka i pewna stopa zwrotu kapitału. Mi... Szymon Renault Fluence (1) Firma godna polecenia Robert Konofał instalacja BRC Toyota Avensis (1) Założyłam instalację BRC w najlepszej konfiguracji w nowej Avensis. Samochód... Ania Polecam (1) Gorąco polecam. Szybko sprawnie. Super miła obsługa. Moje Audi A3 1.6i z 2002... Krzysiek Mitsubishi OUTLANDER 2.0 2015 rp (1) Sprawnie / Profesjonalnie / Absolutnie polecam. Mam zainstalowana instalacje... Maciej CHRYSLER 300C (1) Profesjonalna firma ,znająca sie na żeczy fachowy dobór instalacji do modelu... WALDEK Skutecznie i szybko (1) Polecam skutecznie dobrane części wszystko działa super JANUSZ WISSIOR Godni polecenia (2) Śmiało polecam. Instalacja trwała 1 dzień, ceny zbliżone do konkurencji i... Monika Wymiana czujnika (1) Naprawiałam instalacje gazowa w tym warsztacie.W jednym warsztacie w Leborku... kris Citroen c4 (1) Rekomenduje warsztat w ktorym zakladalem instalacje gazowa. Wesolych Swiat.... Stanislaw Michalak montaz sekwencji brc (1) Instalacja ktora mi zaproponowali to Opla dziala bardzo dorze. Czas montazu... Mikolaj