LUKULLUS na wesele?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś organizował tam swoje wesele? Czy może był jednym z zaproszonych gości? Pomóżcie proszę, bo HOTEL RENUSZ, który planujemy, to chyba klapa?!

A może ktos może polecić inną super knajpkę na wesele 90 osobowe?

dzieki za pomoc
Monia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LUKULLUS na wesele?

już parę razy na tym forym polecałam Lukullusa. Sama będę miała tam wesele w czerwcu, radzę się spieszyć bo dużo terminów mają już zarezerwowanych. Oglądałam na video kasetę z wesela znajomej i wyglądało super. zresztą młodzi byli zadowoleni.Więc chyba jest ok.
Pozdrawiam

Byłam ostatnio w LUKULLUSIE na kolacji i była przygotowana sala na wesele, dla samego wnętrza i dekoracji chce się robić tam wesele.
Wydaje mi się, że nie będziecie żałować, jedzenie dobre, wystrój też a i pewnie muzyka wam dopasuje.
Powodzenia na nowej drodze życia :-))
Lady

Oberża pod Lipami w Łęgowie jest naprawdę godna polecenia. Sala przepiękna jedzonko dobre i obsługo miła.

nie rób w renuszu moja znajoma miała tam wesele, to z policją to prawda, byłam gościem, widziałam całą sytuację, serce się kraja, co oni tam przeżyli, dlatego te pozytywne opowieści o renuszu to dla mnie jawna akcja pracowników hotelu

nie polecam, z całego serca nie.......

proszę o maila jeśli masz jeszcze wątpliwości, chętnie się spotkam i opowiem jak było.
Pozdrawiam
ja

Witam
Wczoraj filmowałem wesele w Lukullusie.
Z czystym sumieniem mogę polecić.
Wesele należało do jednych z najbardziej udanych jakie filmowałem w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
Duża, jasna, ładna sala , jedzenie OK, żadnych negatywnych uwag.
Pańtwo młodzi zadowoleni.
Oczywiście bardzo ważną rolę odegrał zespół muzyczny North-West oraz goście wśród której było dużo młodzieży.

Wideofilmowanie "FILMART" www.filmart.end.pl

Czy ktoś może wie jaka jest cena w LUKULUSIE od osoby, też się nad nim zastanawiam :)

Mają zestawy za 90, 110, 130 zł za osobę. Ten za 130 jest bardzo bogaty, ale my chyba wybierzemy za 110 zł za osobę. pozdrawiam

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...