Foch barmana.. (3) Sobota sporo ludzi przy barze, trzeba zwrócić uwagę barmana (barmanki), żeby... Leszek Jakub - opinia (2) bardzo fajny klimat miłle wspomnienia gwarantowane ;) Jakub pub (2) Jeśli o mnie chodzi to tam można pójść tylko jak do pubu i to maksymalnie do... Łukasz
! (1) to idealne miejsce na szaloną imprezę do rana, gdzie znajdziemy zniewalającą... olas! Alis - opinia (1) bylo ok, w sumie miła niespodzianka,bo nie spodziewałam się fajnej imprezy.... Alis :/ (1) Ogólnie fajnie miejsce, ale dla kogoś kto lubi przebywać w miejscu zadymionym... MISIA Super/ (1) Byłam w sobote pierwszy raz na imprezie w dolce i wszystko bardzo mi sie... Kasia Polecam (1) Super miejsce na piwo, fajna muzyka, wystrój i przede wszystkim obsługa.... ka Ekstraklasa (1) Super obsługa (Justyna, Labi pozdrawiam), dobre drinki no i oczywiscie... sierżant :) (1) bardzo przyjemne miejsce :) miła obsługa (zwłaszcza Pan w okularach :) pyszne... air jestem bardzo rozczarowana (2) odradzam niedzielny chillout w tym miejscu!!! widocznie pod koniec weekendu... coty brawo! (1) wszystko juz chyba zostalo napisane w komentarzach - pozostalo jedynie dodac,... zauroczona w Kubusiu SUPER MIEJSCE - POLECAM!!! (1) Nic dodać nic ująć!!! Aga gosia - opinia (1) bardzo fajna atmosfera, można poznać ciekawych ludzi :) gosia Cudne miejsce (2) Jedno z lepszych, o ile nie najlepsze miejsce do pogadania, wypicia i... Dominika meega ;] (2) idealne miejsce na piwko/drinka ze znajomymi przed po lub zamiast imprezy.... Kobra REWELKA (2) Wspaniale miejsce na spedzenie czasu w wyrafinowanym, spokojnym i bardzo... Mr J Czas Słodko Spędzony (1) Zaprosiłam kilu znajomych w celu posiedzenia, popicia, pogadania. Piątek... Miła Polecam (1) Nie się co rozpisywać - trzeba zobaczyć, bardzo fajne miejsce.... Tomek Fajno! (1) Właśnie stamtąd wróciłam, byłam 1 raz. Świetna muzyka, extra wystrój,... losagos