La Famiglia

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Lektykarska 1/2

Tomcat - ocena (1) Polecam przy spacerku, z pistacjami the best Tomcat Kasia - ocena (1) Super pizza w centrum Gdańska Kasia Piti - ocena (1) Pyszna pizza, najlepsze calzone Piti
Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, pizza super smaczna, próbowaliśmy tej z pistacjami.... Magda Daniel - ocena (1) Pyszna pizza, miła obsługa. Gorąco polecam. Daniel J - opinia (1) Najlepsza pizza w 3mieście J Leszek Kor - opinia (1) perfetto, pizza jak z włoch, ogródek letni i kultularna obsługa i co... Leszek Kor Mat - opinia (1) Przyzwoite miejsce i miła obsługa. Próbowaliśmy pizz: diabelskiej, truflowej... Mat super, serdecznie polecam (1) Bywam około raz w miesiącu od dłuższego czasu, jeszcze nigdy się nie... mateusz Pyszna pizza i bardzo miła obsługa (1) Gorąco polecam świetne miejsce. Daniel Świetna pizza i kameralne miejsce (1) Polecam, smacznie, kameralnie w samym centrum, tanio. Prawdziwa włoska pizza :) kulj Dobra pizza i plastikowe sztućce (1) Do pizzy nie można się przyczepić, ale plastikowe sztućce pasują do budy z... Łukasz Super pizza (1) Bylismy cala rodzina wczoraj i wszystkim pizze bardzo smakowaly. Super mila... Marcin Caloksztalt (1) Jestem zaskoczony tak nie miłymi opiniami.Jestem stałym gościem w tej pizzeri... Gosc okropne wino domu (1) Na zgłoszenie ze wino jest nie smaczne kelnerka zareagowała wzruszeniem... Iwona Szalu nie ma (1) Pizza trochę się różni od tego jak byliśmy tam pierwszy raz. Bardzo dużo... Monika Dobra pizza w dobrej cenie, ale brak opcji wegańskich (1) Generalnie z czystym sumieniem polecam. Jestem vege - mogłoby być więcej... CC Bez przesady (1) Pizza smaczna , ciasto trochę za suche jak dla mnie ale każdemu trudno... Robert doskonała pizzeria (1) Super klimat. Jeszcze lepsze ceny najdroższa pizza 19pln! !! Doskonale... matek