Super profesja (2) Pani Justyna świetny fachowiec , profesjonalistka. Bardzo wysoki poziom.... stała klientka Bardzo polecam (1) Bardzo miłe miejsce, profesjonalizm oraz świetne kosmetyki Payot - nie tylko... DANA ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY SALON W TROJMIESCIE (1) Korzystalam wielokrotnie.Bywalam kiedys w roznych gabinetach. Kompetentna... aga
Jest bosko... (3) Polecam w całej gali. Salon,dziewczyny,zabiegi na wysokim poziomie.Przede... EWA Pośpiech (2) Ostatnio w tym salonie "obowiązują" nowe zasady: opóźnienia, pośpiech, na... Była klientka polecam (1) Salon z pięknym wystrojem, panie przemiłe a zabiegi pozostaja na dlugo w... mimi szkoda, że tylko pierwszy raz (1) pierwszy raz OK, ale kolejny ....:( pierwsza wizyta wrażenie pełnego... klient PEŁEN PROFESJONALIZM (1) GORĄCO POLECAM -MIŁE MIEJSCE,PROFESJONALNA OBSŁUGA,MOŻNA ZAUFAĆ I POWIERZYĆ... Anna pełen profesjonalizm (1) 100 % satysfakcji. Polecam. shurgard relaks i efekty (1) Jestem stała klientką niemal od początku istnienia salonu. Wcześniej... Bjetris rewelacja (1) Jestem stalą klientką La Grace. Pani Justyna stworzyła miejsce, w którym... Evka Rewelacja !!! (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa. Cudowny klimat. Kosmetyki bardzo wysokiej... Małgorzata Królikowska Rewelacja (1) Wystrój salonu jest bardzo przyjemny, obsługa jeszcze bardziej :). Ja byłam... Zulinka rewelacja:) (1) Eliza jest wspaniała :D brwi w jej wykonaniu to dzieło sztuki :> dziczek seri - opinia (1) miłe panie i duży wybór zabiegów :) klimatycznie, polecam ludziom stroniącym... seri bezkonkurencyjny (1) Najlepszy salon w trójmieście, wyjatkowa atmosfera, doskonała - fachowa... apaszka rewelacja !!!! (1) Super kliemt, fajne wnętrze, można poczuć się kobietą na nowo i zatrzymac na... bluebell rewelacja-gorąco polecam (1) Jestem stała klientka salonu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo mila,... Aneta Warto spróbować (1) Podczas wakacji odwiedziłam salon la grace i jestem zadowolona zarówno... Ewa