Bardzo udany obiad (1) Restauracje "La Maree" znalazlem przez Internet i zdecydowalem sie na nia ze... Conradino Beb Wyrafnowana kuchnia za świetną cenę (1) Nigdy nie zapomne mojej pierwszej wizyty. Polecam kazdemu, kto wybiera sie... Anka zadowolona klientka - opinia (1) Dzisiaj odwiedziłam La Maree po raz pierwszy. W wyborze restauracji pomogły... zadowolona klientka
Udane urodziny (1) Dziękuje za zorganizowanie udanego przyjęcia urodzinowego. Wszystko było... L. po prostu polecam (1) jeden z niewielu trojmiejskich lokali, ktory warto odwiedzic obsluga bardzo... jurekdz ach! co to był za ślub!! (1) W lipcu uczestniczyłam w weselnym przyjęciu zorganizowanym w restauracji La... anik przysłowiowe "niebo w gębie" (1) Jeżeli ktoś chce się zatopić w smakach, to serdecznie polecam! Krem ze... Maciek waro tam przyjsc!!! (1) witam!!zazwyczaj nie wystawiam opin restauracja do ktorych chodze, bo nie... Karola Profesjonalnie i sympatycznie! (1) Wysmienite jedzenie oraz profesionalna obsługa. Nawet najbardziej wybredni... Zbyszek jedzenie jak marzenie (1) dania tam serwowane to prawdziwy rarytas! stek z tuńczyka to porządny kawał... srokas Bardzo przecietnie (1) Tatar z lososia nia bardzo, poledwica wolowa bardzo srednia, sledzie... ZN Gdybym mogła przyznać kucharzowi gwiazdki Michelin... (1) dostałby od razu trzy. Jadłam tam kilka razy i zawsze potem przez wiele dni... Fran super knajpka (1) Szukalam od dawna w trojmiescie restauracyjki z kuchnia francuska i owocami... Ania z Gdańska adam mazur (1) W dniu wczorajszym obchodzilismy z zona rocznice. Restauracje LE MAREE... smakosz Raj dla podniebienia (1) Do restauracji przyszliśmy z polecenia znajomych, którzy tutaj często... Karol d***** - opinia (1) Super restauracja,godna polecenia dla każdego.w każdym wieku i na każdą... d***** Darek z Warszawy (1) Przyjechalismy z Warszawy i chcieliśmy zjeść cos wyjątkowego.Idąc w dół... darek miłe zaskoczenie (1) Weszliśmy do restauracji i okazało się że nastąpiła zmiana...inna... robert z rodzinką ;) (1) bardzo fajna restauracyjka, miła atmosfera, świetna obsługa...gorąco polecam... Migotka