Alan - ocena (2) Dotarłem z daleka i było warto. W miarę wyboru win stawało się jasne że czym... Alan Dariusz - ocena (2) Dobry i szeroki asoryment, zawsze dobrze dooradzone wino na konkretną okazję... Dariusz Michał - ocena (2) W La Passion du Vin spotkałem się z bogatym asortymentem win i obeznaną... Michał
Karolina - ocena (2) Wyjątkowe miejsce z klimatem świetna selekcja win, kolacje degustacyjne z... Karolina Zbyszek - ocena (2) Duży wybór win. Profesjonalna obsługa. Fajne miejsce. Zbyszek Ola - ocena (2) Bogaty asortyment, miła obsługa Ola Joanna - ocena (2) Profesjonalna obsługa, duży wybór etykiet, miła atmosfera czynią to miejsce... Joanna Olaf - ocena (1) Bardzo miły i sympatyczny wieczór przy winie. Olaf Krzysztof - ocena (1) Super lokalizacja i parking przed składem Krzysztof Andrzej - ocena (2) Brelem udział w prezentacji wyrobów winiarskich z Argentyny. Spotkanie... Andrzej Katarzyna Chrzanowska - ocena (1) Współpraca jest od wielu lat na najwyższym poziomie w Trójmieście :) Dostawy... Katarzyna Chrzanowska Rena - ocena (1) bardzo dobre wina, fachowa wiedza sprzedających, przemiłe spotkania z... Rena Andrzej - opinia (1) Fajny punkt niskie ceny importerskie Andrzej Dziękuje za sprowadzenie win (1) Mam nadzieje że Pan przeczyta . Jeszcze raz dziekuję za bardzo profesjonalną... KM Bardzo dobry dostawca wina polecam (1) fajne markowe wina Andrzej klient - opinia (1) Beznadziejny dostawca- bo o promocji i sprzedaży nie ma co mówić! Totalny... klient Super Dzięki (1) Pozdrawiamy z Elbląga i dzięki za wszystko Mol Fajna winiarnia (1) Fajne wina mają . Polecam Blanka Bardzo Fajna Winiarnia (1) Miałem okazje wczoraj kupić wino w tej winiarni , Pani poleciła mi naprawdę... Marcin Dzieki (1) Dzięki za wina na wesele strzał w 10 jeszcze mi 60 butelek na poprawiny... Jowita