POLECAM MEZOTERAPIĘ (1) Polecam gabinet,bardzo miła fachowa obsługa,robiłam mezoterapię PRINCESS RICH... zadowolona Marta Le Beaute (1) Szczerze polecam Pania Magdę, przy okazji mycia głowy robi rewelacyjny masaż... Dorota super salon medycyny estetycznej (1) Witam. Bardzo polecam salonik,a glownie Pania kosmetolog Karoline. Bardzo... monia
Polecam (1) Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa,bogata oferta mezoterapii i... Maria BARDZO FAJNE MIEJSCE (1) byłam ,sprawdziłam osobiscie,polecam bo na prawde warto.panie kosmetyczki... olga Polecam (1) Pani Magda robi boski masaż głowy w trakcie mycia włosów, można odpłynąć.... Basia Makijaż permanentny-P. Magda (1) Bardzo dziękuję za śliczne brwi:)Jestem bardzo zadowolona z zrobionego przez... Ewa Madzia kosmetyczka (1) Ja uwielbiam chodzić do Madzi na różnego rodzaju zabiegi wogóle dziewczyny... aleksandra.labassi@gmail.com Średni gabinet (2) Kupiłam na gruperze mezoterapie.Po przyjściu do gabinetu wszystko wyglądało... Fiona SKANDAL (2) Kupiłam jakiś czas temu ofertę z popularnego serwisu zakupów grupowych, i jak... `niezadowolona SUPER SALON (1) bardzo dobry salon świetne panie fryzjerki -rewelacyjne strzyzenie i kolor... maria POLECAM PANIĄ KOSMETOLOG (1) korzystałam z zabiegu wypełniania bruzd kwasem hialuronowym i botoxu.pomimo... maria M - opinia (1) Trafiłam do pani Dagmary z Grupera. Byłam bardzo zadowolona! Sama nie mialam... M Zaskoczona, rozczarowana i zadowolona w jednym (1) Skorzystałam z usług salonu w związku z atrakcyjną ofertą na gruper.pl.... DK aga_kulka - opinia (1) Super salon, atmosfera, produkty no i oczywiście iście profesionalna obsługa.... aga_kulka klientka - opinia (1) Witam. Jestem stałą klientką w salonie La Beaute. Z chęcią korzystam z usług... klientka totalna masakra (2) Byłam na zwykłym podcieciu krotkich włosów.Nie dało sie ukryc totalnej... Kasia Miłe miejsce (1) Gabinet profesjonalny, mila obsluga. Na miejscu mozliwosc uczesania po zabiegu. Maja polecam!!!!!!!!!!!! (1) szczerze polecam Panią Dagmarę. Byłam w październiku i wyszłam z uśmiechem od... Aleksandra madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (1) a madzia jest po prostu z*******a.i juz.po jej strzyzeniu nie musze nic robic... ja