LaSposa i Cosmobella

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej kochane, nie wiedziec gdzie mozna w 3miescie znalezc suknie LaSposy i Cosmobelli? wyczailam na necie pare naprawde pieknych sukien i teraz sie zastanawiam jak je upolowac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LaSposa i Cosmobella

Dzieńdoberek
Niestety nie można ich kupić w Gdańsku. Wiem, bo sama chciałam...Co prawda w końcu się zdecydowałam na Demetriosa, ale dłuuugo myślałam o La Sposa. Mają jeden mankament: ceny zaczynają się od 4 tyś zł. Spróbuj poszukać na Allegro lub na innych portalach weselnych (najlepiej ogólnopolskich), w ich komisach. Czasem można tam znależć niezłe okazje. Powodzenia!!!

Dzieńdoberek
Niestety nie można ich kupić w Gdańsku. Wiem, bo sama chciałam...Co prawda w końcu się zdecydowałam na Demetriosa, ale dłuuugo myślałam o La Sposa. Mają jeden mankament: ceny zaczynają się od 4 tyś zł. Spróbuj poszukać na Allegro lub na innych portalach weselnych (najlepiej ogólnopolskich), w ich komisach. Czasem można tam znależć niezłe okazje. Powodzenia!!!

nie jestes jedyna, mi się swego czasu też podobała Lasposa, te suknie sa przepiękne, niestety w Trójmieście nie ma nigdzie tych sukien, najbliższy salon to w Bydgoszczy. Już tam miałam jechac ale znalazłam naprawdę ładna suknię w marietcie. Podobne do Lasposy, są suknie sposabelli, chyba tak to się pisze i je można dostac w Cameli w gDyni na władysława IV. To sa suknie robione na wzór tamtych ale nie takie same, wiem sprawdzałam.

I tu się mylicie moje drogie... Suknie La Sposy oraz paru innych zagranicznych firm można dostac w... Gdyni, oczywiście tylko niektóre modele, a konkretnie w Camelii. Faktem jest, że są drogie (ok. 4 tys. zależy od modelu). A Cosmobella jest w salonie Lisa Ferrera we Wrzeszczu.

Lenka81 i Lori: zależy kiedy macie ślub; gdybyście były zainteresowane kupnem sukni La Sposa pod koniec sierpnia to właśnie będę miała śliczny model do sprzedania (oczywiście taniej niż w salonie). Mam nadzieję, że nie zapeszam... ;)

Pozdrowienia!

Scully

ja slub biore dopiero w sierpniu 2006 wiec czasu mam duzo na polowanie:)

no nie wiem jak ja byłam w Cameli to powiedzieli ze nie mają i że mają tylko Sposabelli, które są podobne.

Cóż, Monika1, mam dość świeże wiadomości, bo sprzed 2 tygodni ;) I poza tym z tego co mówiła pani właścicielka wynika, że ona przejęła salon w zeszłym roku, a część kolekcji La Sposa mają po raz pierwszy od marca tego roku, więc to bardzo możliwe, że przedtem była tylko Sposabella.

Aha, i jeszcze firma, która jest "odłamem" La Sposy nazywa się Atelier Diagonal i jest od tej pierwszej troszkę tańsza. Panie w Camelii mają jeden model z zeszłorocznej kolekcji tej firmy, całkiem, całkiem :)

Powodzenia, dziewczyny!

Scully

Możesz mi napisać jak wygląda ta włścicielka. Bo ta poprzednia miała długie ciemne włosy i była strasznie chuda. I oszukała moją siostrę która miała u niej zamówioną sukienke. Więc bardzo chciałabym wiedzieć czy teraz jest inna właścicielka. Bo jak jest ta sama to wolę tam nie wchodzić.

Hej dziewczyny
jesli chodzi o sukinie La Sposa to bede miała do sprzedania po 18 czerwca model Paradiso

a wklej zdjatko marTusia??? pokaz nam swojue cudo...

Meg1 bardzo bym chciała spełnić Twoja prośbę ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak tu się wkleja zdjęcia, szukałam w poprzednich wątkach ale nic na ten temat nie znalazłam, udzielam się na tym forum dopiero kilka dni i jestem jeszcze troszkę „zielona” ;-)

a podajcie mi link do tej strony....
bo jakos sama nie moge znaleźć

www.splasposa.com

http://www.splasposa.com/site2005/entrada_index.asp?idioma=2

dokładnie tu

widziałam i nie za bardzo mi się podoba głównie ze względu na brak ramiączek. Ale za to ma piękny welon. Poza tym interesuje mnie inny problem. MARTUSIA oglądałam nie raz te sukienki, napisz czy nnie są one ciężkie i jak się w niej czujesz. Nie widzialam na żywo ale wyglądają jakby były bardzo ciężkie. Czy są wygodne. Napewno są drogie dlatego zdecydowałam się na inną suknię niż tej firmy.

Monika to prawda jak się ogląda niektóre modele w salonie to wygladaja na cieżkie i są ciężkie, nie wiem co to za materiał ale z niego robia te suknie z odzielnym gorsetem i dołem w ksztłacie A lub rybki. Moja jest z takiego pseudo gniecionego materiału i z gorsetem stanowi jedną całaość wyglada dość zwiewnie

piekna sukienusia... powaznie, niesamowicie szykowna i zwiewna, ale pewnie full szmalu kosztowała, co???? powiedz ile bo jestem ciekwa???
a wkleic nie da rady bo strona jest we flashu- nie umiem z tych stron wklejac... piekna sukienka -[powaznie....

Dokładnie strona we fleszu i wszystko ma jeden adres, co do ceny sukienka kosztuje ponad 4 tys złotych, mi sie udalo ja kupic taniej bo za 3500 zł a to dlatego ze akurat trafilam na bardzo niski kurs euro a dwa kupilam ja w salonie w mniej drogim miescie jakim jest Olsztyn

no to faktycznie, ale jest bradzo ładna, a cena- myslałam ze bedzie jeszcze drozsza....

Jeśli Cię interesuje suknia używana to mam piękny model na sprzedaż. Ludzie na weselu byli tą suknią zachwyceni. Jest to suknia LaSposy mmodel paradisso. Jeśli jesteś zainteresowana podaje numer telefonu 605623871 Pozdrawiam

Suknie La Spossy można na pewno kupić w camelii w Gdyni bo sama mierzyłam. A suknie cosmobella w salonie Lisa Ferrera.

wiecie co ja szyłam sukienkę na pierwsze ubranie a potem do oddania i zapłaciłam tylko 1000zł a to nie zbyt dużo jak na szycie takiej jak chciałam ,a ja po propstu wydrukowałam sukienkę z katalogu z netu i poszłam z tym do Pani, która z resztą ma salon bardzo niepozorny na hali w Gdyni na dole po schodach,a ona mi uszyła prześliczną replike z La Sposa i to tak jak chciałam ze szczegółami.WARTO polecam!!!

jakies namiary na krawcowa? bo ja wlasnie tak chce zrobic i boje sie, ze ze zdjecia ciezko bedzie uszyc...
pzdr
ps suknie cosmobella, demetrios sa w salonie lisa ferrera na wysepce we wrzeszczu
julia

Cosmobella jest na Allegro