ALAB powst.styczn.gdynia (2) najlepsze labolat w gdyni.analizuja szybko,bardzo dokladnie i cena ok.duzo... ms Sławek - opinia (1) Po to skorzystałem żeby oszczędzić czas. Na następny dzień brak wyniku... Sławek Waldemar - opinia (1) Wysokie ceny. Wyniki on-line niedostępne. Waldemar
Piotr - opinia (1) katastrofa. wykonalem w laboratourium testy alergiczne z krwi. wg. wyniku... Piotr Niemoc (1) 07.10 oddałem materiał do badań na posiew w punkcie pobrań w przychodni na... Janusz Kiedy wiedza spotyka jakość? Oto jest pytanie.... (2) Po wynik badania trzeba zgłosić się osobiście, bo nie ma go na stronie... Ewa Kremky Infolinia (1) Infolinia nie dziala, tego numeru nikt nie odbiera. Usuncie ten numer z... MD Polecam (1) Polecam punkt na wiczlinie, bez kolejek, pani miła, zawsze uśmiechnięta. Kasia Polecam (1) Polecam Laboratoria Medyczne Bruss. Pełen profesjonalizm, jakość na... Justin masakra (2) Nie można się dodzwonic. Cały czas jestem pierwsza w kolejce oczekujących :(... duljasz To jakiś żart (1) Infolinia niby czynna od 10 do 17 w dni powszednie, ale które? Jakieś... Karol Polecam badanie w tym laboratorium (1) Korzystam już od kilku lat z ich usług i jestem bardzo zadowolony z czasu... paweł Zeszli na drożyznę i bagatelizowanie pilnych wyników dla pacjenta! (1) Wyniki miały być o 17.00/i od tej godz- telefonu nikt nie odbiera z... urszula oliwniak Polecam (1) Wielokrotnie korzystałam i będę korzystać z powodu moich chorób. Zawsze byłam... Kasia Zdecydowanie nie polecam. Niepoważne zachowanie. (1) Byłam w punkcie pobrań z malutkim 2 miesięcznym dzieckiem. Mimo zapewnień, że... matka Badania są niestety bez wartości. (2) Spotykam się nawet z opiniami lekarzy,którzy patrząc na wyniki badań nie... Marta Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam, bardzo długi czas oczekiwania, mimo braku kolejek.... Ola Fatalna obsługa (3) Badanie robione w MSWIA Gdańsk,masówka,obsługa fatalna,nieprzyjemny... Misiek Polecam (1) Z usług laboratorium korzystałem w sobotę. Było nienagannie miło, szybko i... Wojtek nie miła obsługa (3) Kilka razy musiałam skorzystać z usług laboratorium w celu wykonania... Tricity