Bardzo niemila Pani w laboratorium w Gdyni srodmiesciu (1) Ostrzegam przed BARDZO niemila Pania w laboratorium w Gdyni Srodmiesciu -... niezadowolona polecam wszystkim (1) Obsuga mila i sympatyczna,czyste i zadbane pomieszczenia.Chodze z 2 moich... smejkas super (1) z usług brussa korzystałam w ostatnim czasie wielokrotnie. Trafiłam tam,gdyż... Monika
Szybka sprawna i profesjonalna obsługa (1) Korzystałem dziś z Laboratorium na ul. Powstania Styczniowego i jestem pod... Tomek Klient nasz wróg (4) Jak chcesz sprawnie i szybko wykonać badanie to brussa omijaj dużym łukiem.... Doro Wzorcowe podejście do klienta (1) Przed skorzystaniem z usług Brussa przeczytałam opinie na trójmiasto.pl i... Karolina nie polecam (1) Nie polecam absolutnie! kasia wielka łaska pani z mikrobiologii!!! (2) Od jakiegoś czasu korzystam z usług laboratorium,ostatnio dośc czesto... waszka Polecam (1) dzisiaj z synkiem (6lat), byłam na pobraniu kwi, a że on panicznie boi się... Iza Obsługa dzieci (1) Moja córka także miała pobieraną źle krew (boleśnie i zalano krwią ją i jej... XQZ Niesympatycznie ! (1) Pobierano krew mojej wnuczce,pani pobierająca bardzo niesympatyczna i bez... Babcia