TAK POLECAM (1) Odbierają telefon nawet kiedy drukarnia jest zamknięta, a następnego dnia z... Natalia Fototapety (3) Mało z czego jestem zadowolony jak z ostatniego wyboru fototapety do mojego... jeżużezu polecam (1) polecam, uratowali mi starą kliszę, którą spisałem już na straty. Porządni... Byku
Świetne albumy (1) Robiłam u nich album synka i wyszedł pięknie. Mamy udokumentowany cały... Kinia Zdjęcia do dokumentów (1) Zrobiłam u nich zwykłe zdjecia do dokumentów. Młodzi ludzie, a w ogóle nie... Klaudia Najlepsza obsługa (1) Bardzo polecam! Miałam kłopot z przygotowaniem grafiki (chciałam ze swoich... dośka Polecam (1) Bardzo polecam. Robiłam u nich plakat dla syna na prezent i jestem bardzo... Maria Dimlab - fajnie! (1) Witam, zamawiałam w tej firmie fototapete do pokoju dziecięcego i dano mi do... Azja Druk wielkoformatowy ze zedjęcia (1) Gdy potrzebowałem wydrukować fototapetę z własnego zdjęcia obsługa w drukarni... fotoromek polecam innym (1) sa mega spoko, zawsze obsluga z usmiechem! empsz nietypowe prezenty (1) Już kilka razy korzystałem z usług Dimlab i zawsze byłem zadowolony. Jak... Bartek Szybko i porządnie (1) Musiałam wydrukować plakat wielkości 50x70. Obsługa pomogła mi w 10min, a... Magda wydruki fine art (1) Super wydruki. Druk z 10 kolorów robi wrażenie. Cena adekwatna do jakości... Romek fototapeta (1) Zamówiłam on line fototapetę. Bardzo ciekawa strona intuicyjna. Towar... Iwcia Beznadziejne podejście do klienta (1) Obsługa mocno ciągnięta za język, z wielkim trudem odpowiadała na moje... Kasia wydruki (1) Ja korzystam od lat i zawsze jest wszystko na czas. Czasami trzeba poczekać i... edi obsługa beznadziejna (1) ja również spotkałam się z niemiłą obsługą i czas oczekiwania beznadziejny... Kamila Wydruk A4 (1) 5 stron wydruku zwykłego, czarno-białego, najnormalniejszego A4 - 8,5 zł. To... Michał Cena za wydruk jak za zboże! (2) Byłam dziś w DIMLAB, żeby wydrukować z pendrive'a 2 strony A4 na papierze... MCh Polecam :) (1) Jako grafik od czasu do czasu korzystam z usług drukarni. Preferuję Dimlab.... Kamila