Sama chce zostać instruktorem tak się nakręciłam (1) Pozytywna energia, radosne babki, ful energii - tak mi się spodobało, że... Ala Zawsze może być lepiej, ale nie jest źle (1) Od jakiegoś czasu uczęszczam na ćwiczenia do tego klubu i jestem całkiem... Ewelina dla starszych Pań (1) Siłownia dla kobiet +45. Mojej mamie bym poleciła. Czysto, elegancko. Z klimą... Nicole
Żenada (1) Za mała sala spinning. Wyłączana przez trenerów klimatyzacja na sali spinning... Gal Anonim Lady Fitness Gdynia (1) Polecam klub Lady Fitness Gdynia. Zajęcia są prowadzone super dzięki całej... klientka Bardzo fajny klub fitness (1) Bardzo fajny klub fitness.Duża różnorodność zajęć przez co każdy znajdzie coś... Gość Dziwna zasada (3) Zdziwił mnie fakt, że z kartą Benefit Multisport Plus nie można chodzić na... gość Zadowolona (1) Ćwiczę w klubie regularnie od kilku miesięcy. Obsługa bardzo miła,klub ma... Moni POLECAM:-)))))) (1) Przesympatyczna obsługa, świetne zawsze uśmiechnięte instruktorzy w... Julia Szkoda, że Panie właścicielki nie mają pojęcia o prowadzeniu klubu (1) Szybko i na temat. Chodziłam do tego klubu od samego początku, niestety mimo... Gosia Ania - opinia (1) Niestety w ostatnim czasie zmiany na gorsze:(sauna na życzenie klienta (... Ania najlepszy klub! (1) Bardzo polecam ten klub! miła obsługa i bogata oferta zajęć. Jestem... Kasia SZAŁU NIE MA (1) Wielki minus z klimatyzacją, nie rozumiem w sali od spinningu wisi przy... domi z przyjemnoscią (1) Z przyjemnością wpadam wieczorem na pilates, stretching i szybką saunę.... Ania Ewa - opinia (1) Jak na szeroką ofertę klubów fitness bardzo wysoka cena w stosunku do... Ewa Najlepszy Klub w Mieście (1) Bardzo się cieszę że powstał klub tylko dla kobiet w centrum Gdyni i to... Madzia Kesja - opinia (1) Witam Miałam okazje wspólnie z koleżanką skorzystać z oferty klubu. Już po... Kesja Dobry klub, godny polecenia (1) Klub na dobrym poziomie, "pachnie świeżością", kameralny, w centrum Gdyni,... Monika