super lokalizacja ale w środku ciężko się dostać (1) chodzi mi o nową poradnie w Madisonie, Laguna jest na III piętrze centrum... Marlena WYSOKO OCENIAM DR GOLEBIOWSKIEGO (1) ZAPISALAM SIE NA DZISIAJ DO DR GOLEBIOWSKIEGO I BARDZO WYSOKO OCENIAM TEGO... e czego chcieć więcej? (1) miła obsługa, dobrzy specjaliści i zadowalający wynik leczenia, czego chcieć... Boguś
leczenie sie na jaskrę (1) chorowanie na jaskrę w tójmieście to koszmar. odsylają od annasza do... marlena rewelacyjna placówka (1) dołączam się do pozytywnych opinii na temat Laguny - bardzo sympatyczna i... Aurelia usunięcie zaćmy - TYLKO TU! (2) od dawna moja matka borykała się z zaawansowaną zaćmą, określaną jako... Maria mirela - opinia (1) lekarze okulisci jakich mało. polecam! korzystalem z wizyty w gdanskim... mirela bardzo dobra klinika (1) bardzo dobra klinika okulistyczna. szczerze polecam dr Gaweckiego ktory... wiolka bardzo dobry lekarz do leczenia JASKRY! (1) od pewnego czasu korzystam z usług dr Staniewicza i jestem strasznie... Krystyna Kuba - opinia (1) Gorąco polecam poradnie Laguny na Chełmie. mimo ze rejestracja jest na... Kuba wizyta, diagnoza, zabieg.... szybko i sprawnie (1) trzeba przyznać że nie spodziewałem się iż tak skomplikowany zabieg można... Krzysztof Podziekowanie (1) Dziekuje serdecznie dr.Staniewiczowi za wspaniale podejscie do pacjeta i... Anna goraco polecam Ola - opinia (1) żadko dziele dzie opiniami na forum ale przy okazji wizyty z moja babcia u dr... Ola z uznaniem ale i odrobiną krytyki (1) w lagunie operację zaćmy miał robioną mój ojciec. kwalifikacje, wizyta dobór... Marian bardzo wysoka jakość (1) serdecznie pozdrawiam doktora S. bardzo profesjonalna obsługa dzięki której... Marek oby tak dalej... (2) dziękuję lekarzom i polecam wszystkim! mają ekstra sprzęt i są naprawdę... Marlena szybko sprawnie i profesjonalnie... (1) ...tak w kilku slowach moge opisac obslugę w Lagunie a to ważne z uwagi na... Patryk