SPRAWNIE I MYSLE ZE UCZCIWIE (1) podlaczenie do komputera ,filtr paliwa nowy i jego wymiana 120 zl chyba ok :)... placek Warsztat jak najbardziej godny polecenia - profesjonalnie i uczciwie (1) Jak najbardziej polecam ten warsztat. Najważniejsze co mogę powiedzieć w... A.K. Borys Krejniuk - opinia (2) Zaklad LAMBER nie chce brac odpowiedzialnosci za zle wykonane uslugi i nie... Borys Krejniuk
Warsztat godny polecenia (1) Warsztat godny polecenia !!!!!!!!!! Szymczus zadowoleni klienci - opinia (1) bardzo miło i fachowo! zadowoleni klienci Zdecydowanie! (1) Bardzo niepozorny wygląd warsztatu. Wystarczy jednak wejść na zaplecze i... q82 Tom - opinia (1) Polecam ten warsztat! Najlepszy z jakiego korzystałem. Fachowa obsługa,... Tom Są świetni (1) To przykład małego warsztatu, który jest w stanie pozytywnie Ciebie zaskoczyć... Paweł Solidnie i z zaangażowaniem (1) Jeżeli chodzi o Hondę czy Toyotę nie szukajcie dalej - w tych markach są THE... SPEEDY Porządny warsztat od japończyków (1) Byłem pierwszy raz w zakładzie Lamber z polecenia i jestem bardzo zadowolony... Waldemar Polecam!!! (1) Polecam warsztat!Może nie do końca na czas,ale gdzie się mechanik spieszy,tam... Marcin Lamber rządzi :-) (1) Kilka razy robiłem u nich Honde accord sport coupe kolor czarny :-)) super... Łysa pała Mały warsztat też może być profesjonalny (1) Warsztat Lamber Tuning mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, którym... Robert Jaworski Super warsztat (1) Polecam mechaników z serwisu "LAMBER". Serwisuje u nich swojego japończyka... Max Warsztat jakich zdecydowanie za mało (1) Warsztat jakich zdecydowanie za mało, ale właśnie dlatego, że jest dobrych... Loucast obsługa (1) Rewelacja.Najlepszy warsztat w trójmieście.Naprawiam u nich wszystkie auta... Michał obsługa (1) kiedy wreszcie inne warsztaty zrozumieją że podejście do klienta to połowa... wojcer :) - opinia (1) Doskonale żeś panie lamber założył ten warsztat :) Yellow - opinia (1) Jak zawsze rewelacja. Fachowo, rzetelnie w doskonałej atmosferze. Serwisuję... Yellow Polecam (1) Serwisuje u nich już drugie moje auto i jestem ich klientem od 4 lat, zawsze... mastani