Klient - opinia (1) Zaklad porażka. Przy umawianiu sie z nimi mozna wyjsc tylko jak zablocki na... Klient Sebastian - opinia (1) Witam ! Serwisuję tam Toyotę od 12 lat.Jestem bardzo zadowolony i mogę... Sebastian Polecam serwis (1) Od lat korzystam z usług serwisu i cenię go za rzetelność i uczciwość.... Joanna
AdamB - opinia (1) Bardzo profesjonalny warsztat. Pomocny z dużą wiedzą branżową właściciel.... AdamB Naprawa silnika CRV (1) Profesjonalny serwis z profesjonalistami z dużą wiedzą na temat aut... Mikolaj Wymiana akumulatora (1) Polecam ten warsztat, jako że w Sopocie byliśmy wypocząć , pierwszy raz... Robert S. Wymiana koła dwumasowego (2) Jak co roku w warsztacie Pana Adama Leśniaka stawiam się na wymianę kół oraz... Krzysztof [GR3miasto] Pomoc (2) Polecamy w 100%.Byliśmy na wakacjach i nagła awaria samochodu. Po wykonaniu... Magdalena POLECAM WSZYSTKIM (1) Panowie z warsztatu w najgorsza śnieżyce pomogli mi błyskawicznie. W ciągu 15... Gosia Profesjonalna usługa (2) Auto: Golf V Zakres prac: - wym. tarcz i klocków hamulcowych (przód i tył)... Adrian Zbyt wysoka cena (2) Wycena naprawy samochodu przez Lamber to w moim przypadku ponad 700zł.... Pawel Zawyżone ceny części (4) Skorzystałem z usług tego warsztatu po raz pierwszy, czytając wcześniej wiele... Karol Polecam (1) Polecam warsztat pana Adama, serwisuję tam lexusa od dwóch lat i jestem... Kamil polecam ten serwis (1) Do Lambera przyjechałem Hondą na duży przegląd. Z wykonanego przeglądu jestem... Paweł Polecam każdej kobiecie i nie tylko :) (2) Panowie w Lamberze wprost perfekcyjnie zajęli się moim samochodem, obsługa... Właścicielka Bąbelka 7 lat u nich serwisuję auto. (1) Sympatyczni mili kolesie, Szef poznaje klientów po głosie a w ostateczności... SimOn! Serwis naprawde godny polecenia. (1) Firma specjalizuje sie w serwisie aut japonskich. Trafilem do niej z... Radoslaw Najlepszy (1) Najlepsza obsluga, fachowosc itp na pomorzu. Wlasciwy facet na wlasciwym... Maciek Serwisuję tam już trzecie auto (2) i korzystam tylko z ich usług. Co mnie przekonało: za pierwszym razem przy... Corolla & MX3 & Mazda6 Najlepszy serwis aut japońskich na pomorzu (2) Autami japońskimi jeżdżę już kilka lat i w tym czasie miałem okazję robić... Rafał K.