Najlepszy serwis aut japońskich na pomorzu
Autami japońskimi jeżdżę już kilka lat i w tym czasie miałem okazję robić przeglądy w różnych warsztatach. Nigdzie jednak nie spotkałem się z takim fachowym i proklienckim podejściem. Panowie wszystko cierpliwie wyjaśniają, pomagają dobrać odpowiednie płyny i części. Co najlepsze i co mnie najbardziej przekonało, sami sugerują, żeby nie wymieniać świec czy klocków jeżeli można na nich jeszcze pojeździć. Nie zależy im na naciąganiu klienta, a na tym żeby był zadowolony.
Co warte podkreślenia, o jakąkolwiek usługę nie zapytałem, wszystko są w stanie zrobić i każdą część błyskawicznie sprowadzić. Co do cen, to jest to drugi argument za. Ceny wyważone, myślę że nikt nie będzie przerażony wychodząc z rachunkiem.
Podsumowując: W moim odczuciu nie ma lepszego warsztatu dla aut japońskich na pomorzu. Gorąco polecam!
Co warte podkreślenia, o jakąkolwiek usługę nie zapytałem, wszystko są w stanie zrobić i każdą część błyskawicznie sprowadzić. Co do cen, to jest to drugi argument za. Ceny wyważone, myślę że nikt nie będzie przerażony wychodząc z rachunkiem.
Podsumowując: W moim odczuciu nie ma lepszego warsztatu dla aut japońskich na pomorzu. Gorąco polecam!