Marcin - ocena (1) Kolejna usługa i kolejny raz zadowoleni. Polecam Marcin Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam . Wspaniały kontakt czynne całodobowo . Do tego fachowa... Karolina Wanda z Redy - ocena (1) Bardzo dobry kontakt,szybkie i profesjonalne działanie.Drukarka współpracuje... Wanda z Redy
Ewa z Rumi - ocena (1) Usługa naprawy komputera wykonana kompleksowo, rzetelnie i na czas. Jestem... Ewa z Rumi Alicja Stankiewicz - ocena (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu wykonania usługi przez Pana Piotra.... Alicja Stankiewicz Anna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Polecam z całego serca ! Anna Piotr - ocena (1) Świetny serwis, profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Obsługa miła i z... Piotr Jarek - ocena (1) Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm, byłem na bieżąco informowany o... Jarek EwaP - opinia (1) Pełna kompetencja i skuteczna pomoc. EwaP Thrawn - opinia (1) Zawiozłem uszkodzony PC po południu, a wieczorem miałem już diagnozę i... Thrawn Pat - opinia (1) Kompletne nieporozumienie. Prosta ingerencja (wymiana karty WiFi), która... Pat Maciej - opinia (1) Polecam Rzetelna i solidna obsługa sprzętu w rozsądnych cenach. Maciej Katarzyna Fijal - opinia (1) Przy okazji obecnej akcji uczenia on-line musialam zregenerowac komputer. Pan... Katarzyna Fijal Polecam (1) Korzystałam z usług firmy LAPIK i P. Piotra w maju/ lipcu 2019 i oceniam... Ola nie polecam !!! (3) Odradzam korzystanie z usług Pana Piotra Wenty z firmy Lapik. Opisuję tą... Sławek