Laptop się wyłacza.

witam. może jest tu jakiś spec od laptopów. Od jakiegoś czasu laptop co jakiś czas mi się sam wyłacza, buczy kilka sekund pokazuje sie niebieska stronka z różnymi napisami i po chwili działa normalnie. Co się dzieje? Może ktoś doradzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Laptop się wyłacza.

moze to poprostu blue screen zobacz i poczytaj w google przeskanuj może jeszcze laptop programem antywirusowym

może być tyle przyczyn że głowa boli wirus, niewłaściwe sterowniki , uszkodzona pamięć itd itp jak pokazuje się blue screen spróbuj spisać nr błędów 0x00................ i zapytać się wujka googla czasem to naprowadzi na przyczynę.

ok a ten blue screen da sie jakoś zapauzować zeby spisac ten numer?

nie :) tu musisz się wykazać inicjatywą i refleksem jeżeli pojawia się na chwilę. Najlepiej sprawdza się kartka i długopis przy klawiaturze + pamięć wzrokowa , ew. jak zdążysz to telefon tudzież aparat fotograficzny ;)

ok, dziekuje za rady

mi tak robił jak był zakurzony, dałam do przeczyszczenia i było ok, dobry serwis laptopów jest w sopocie na alei niep. Ram-serwis

Jeśli mieszkasz w Gdyni to mogę zajrzeć. Przez 3 lata zajmowałem się zawodowo serwisowaniem komputerów, do tej pory robię to od czasu do czasu. Oczywiście sprawdzenie, co może być nie tak - za darmo. Jeśli coś jest fizycznie uszkodzone to mogę polecić dobry i w miarę niedrogi serwis. Kontakt do mnie: 796065599, Rafał (mieszkam w centrum Gdyni).

Inne tematy z forum

Najlepsza karma dla kota (5 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...

Jaka karma dla psa i kota? (7 odpowiedzi)

Witam, jestem lokalnym dystrybutorem szwedzkiej karmy Husse dla psów i kotów na terenie miast:...